Killar, killar, killar thihih

Vid 14 tiden idag åkte jag och hämtade Sabina, för att senare åka till Kinna och ta en fika. Väl där fick vi leta en stund för att hitta en ledig parkering att ställa min blå skoda i. Men med gött humör fortsätte vi till en parkeringsplats lite längre bort. Vi tog varsin cigg och fortsatte mot fiket. En varsin capputchini va vad vi tog och satte oss ner vid ett mysigt litet bord.    Så där satt vi en stund och pratade om allt möjligt, eller…Sabina snackade för det mesta om hennes killar *pust*.


   När vi fikat färdigt gick vi därifrån och mot centrum. Sen får Saab en väldigt rolig idé. Jo vi skulle alltså gå in i Dialekt. Det är så att en vi känner jobbar där och vi vill bara se hur han skulle reagera när vi kom in där. Ja va självsäker när jag går mot butiken med Saab bredvid mig. Vi går in genom ingången och går några steg, så ser jag honom. Shit…jag får panik alltså. Tar Saab i armen och börjar dra den bakåt och säger; vi ballar ut, vi ballar ut…!! Hon fattar ingenting och ropar typ hur högt som hälst; Vad gör du? Sen fattar hon, och säger ojdå och så går vi ut. Vi asgarvar en stund utanför affären och samlar våra krafter för att gå in på nytt. Denna gången går det helt okej, och vi kollar på lite mobiler och Saab träffar sin kusin och pratar me honom en stund. Sen går vi därifrån, tju då va det överstökat thihi.
 

Vi går vidare till systemet för att se vad vi jag ska köpt till nyår, vi kollar först på lite viner, men kommer på att vi vill ha starkare grejer. Så vi vänder oss mot den hyllan och kollar på lite vodka och annat stuff. Och då får Saab syn på en kille. Denna killen har hon liksom träffat förut, senast igår till och med och någon annan gång också. Fast dom har nyligen lärt känna varandra, om ni fattar vad jag menar. Men iaf Sabina kollar runt lite och hennes blick möter hans och han säger hej och hon säger snabbt heej. Sen vänder hon sig om och går mot cider avd. istället, fast där är vi bara i några sekunder sen gå vi ut. Vi skrattar ihjäl oss igen.


Så måste jag åka hemmåt, har kommit på att jag håller på att missa mitt egna kalas! Mina släktingar skulle ju komma. Så på parkeringen hemma möter morfar så vi har följe in.


Hoppsa Kerstin...

 ...nu har det verkligen inte blivit av att jag har skrivit. Jag har inte ens varit inne på min dator på hela veckan som jag har varit här. Väl hemma åker jag på värdens förkylning, och tappar typ rösten några timmar på annandan. Man kunde jämföra min röst med en kråkas! Vilket va kul när jag skulle svara i telefonen. Som tur va det Moa som ringde, fast hon trodde hon hade kommit fram till en gamal tant eller något! Thihih.

Nu känner jag mig bättre iaf, hostar non stop bara! *host host host*.


Men nu ska jag sluta babbla om det. Fyllde år i går, har nu hunnit bli hela 19! Det blev dock inte så mkt firande, först lite med familjen sen på kvällen åkte ja med Moa och Saab till Borås. Där käkade vi på en grekisk restaurang och satt och babblade ganska länge. Ja och Moa fjompade oss “lite” så Saab tyckte att vi började likna ett gammalt gift par! Inte undra på, till och med jag började undra  ( Och människorna runtomkring oss)  ; P


  Nyår: Ja det ska bli hemma hos Sabina, och hur många som helst får komma har hon sakt. Det blir säkert jättekul, måste dock få dit lite mer killar! Så visste ni inte vart ni skulle på nyår, så vet ni det nu!



Snart hemma i Sverige

Nu har jag städat mitt rum, och slagit in lite julklappar till barnen. Jag har köpt lite billiga saker till ungarna här. Egentligen hade jag inte tänkt att göra det för jag vet att dom kommer få 100000000 presenter iaf! Men så häromdan kom Andreas (6år) in till mig med ett litet paket, så sa han att jag fick öppna det på julafton. Så gulligt av honom, ja va ju bara tvungen att åka och köpa något!


   Igår va ja ute hela dagen alltså! Det började på förmiddagen vid halv 1 då jag åkte till Asker med tåget. Det inte så stora köpcentret gick jag ganska snabbt igenom några gånger. Där köpte jag bara frukost (struntade i att äta det i morse i huset) och så fick jag köpt ett par örhängen till Anniken. Efter det så kunde jag inte hitta något mer, så jag gick tillbaka till tågstationen och letade upp mitt tåg. Jag fick dock vänta 20 minuter men jag hade ju inte bråttom så det gjorde ingenting. Så väl på tåget åkte jag raka vägen till nästa storcenter, vilket va det i Sandvika. Där fick jag köpt både till Andreas och Caroline. Även till mamma hittade jag, men förgäves letade jag efter något till Magnus, men hittade inget. Så jag köper det i Sverige istället. Moa får hänga med och shoppa lite!

Men när jag blev färdig i Sandvika gick jag till Ikea för att köpa pepparkaksdeg. Jag, Saab och Moa ska nämligen träffas den 23:e och baka lite och dela ut julklappar.

                                       
   Väl inne på Ikea var nog degen slut för jag kunde inte hitta någon, och jag hade inte liut att leta efter någon att råga. Klockan hade börjar bli 18. 30 tror jag. Så ja gick till restaurangen och köpte lite mat, vilket bestod av vegetariska vårrullar och nudlar och wokade grönsaker.

Moa får köpa pepparkaksdeg istället.
                          

I morgon klockan 18.10 åker jag från Oslo till Göteborg, är nog framme vid 22 tiden. Mamma kommer nog och hämtar mig, kanske mormor åker med också, har inte pratat med henne om det än, men får se om hon loggar in på msn eller skype i kväll.

  Eller nu när jag tänker efter, så sa ju Daniel (min kusin) att mormor va sjuk så hon kanske inte hänger med mamma då. Föresten så sa han att nästan alla där hemma va sjuka, min småkusiner Elsa och Tim va magsjuka kanske deras föräldrar också.  Mormor och morfar va förkylda. Hur det är med mamma och småsyskonen vet jag inte, de kanske är sjuka de också!

  Hur som helst kommer det bli jättekul att komma hem, och få träffa familjen och Moa och Sabina. Har saknat alla såå mkt!

Ha det bra 
//Sussi



 


4 dagar kvar

Nu är Saab i Lanzarote och solar och festar hela dagarna, jag vill också. Hon kommer hem till Sverige den 22, samma dag som jag åker hem. Åå så roligt att komma hem, det är bara 4 dagar kvar nu.


I måndas var jag hos Malin med de andra tjejerna och bakade pepparkakor. När jag slutade på kvällen så skrev Sandia till mig och frågade om vi skulle hem till Malin då. Och jag hade inget för mig så jag frågade Sandra om hon ville hänga med. Hon hade bil så hon kom och hämtade mig, och hade med sig de andra tjejerna. Så väl där så började vi ”baka” dom hade köpt en färdig deg. Mellan bakandet kollade vi på ”Akutten” (sve- Cityakuten) . Och till våran förfäran ser vi att den mörka läkaren (kommer inte på vad han heter) dör. Jaja så är det, med de va lite tråkigt att det blev så…

Det hände en väldigt konstig sak i går. När jag hade slutat så bestämde jag mig för att åka till Sandvika för att shoppa lite. Så jag tog tåget och gick sedan till storcentret. Men väl inne så kom jag på att jag inte alls va sugen på att gå i affärer, jag gick bara in i en klädaffär och sen en matbutik sen hade jag tröttnat!


...

Gå in på Patriks blogg istället! Han har mkt mer intressanta saker att skriva om denna gången!

Patrikledstrom.blogg.se


8 dagar kvar


 Saab ska till Lanzarote i morn. Kommer att sakna att skriva till henne, får ju skapa en "Sakna skriva till Saab klubb".  
 
Här är hon! Partyprinsessan!


Sova från 04.30 - 09.00!

Jaha gick och la mig klockan ca 04.30 i natt, och gick upp kl 9 i morse! Ja vet, det låter helt idiotiskt


   Vi gick ut i Sandvika i går (lördag) . Det va jag, Sandra, Malin och en kille (kommer inte ihåg vad han heter. Men iaf vi satte oss inte på en pub där dom spelade dålig musik, men det fanns inga andra som var öppna typ! Men så vi satt där och pratade, drack och bara tog det lugnt egentligen. Så vid 3 tiden stod det att dom skulle stänga, men vid halv tre tände dom alla lampor i lokalen! Yey. Vi drack upp och gick sedan. Ja och Sandra gick till Billingstad och dom andra tog bussen till sina ställen. Väl ”hemma” ser vi att Sandra just har missat sin buss, och nästa går 09.47. Vi va såå trötta så vi la oss skaffötter i min säng och satte alarm på mobilen.


  Så vid 9 tiden segade vi oss upp, och fick gå i ca 13 minuter för att komma till busshållsplatsen, och så fick jag gå 13 minuter till för att komma hem. Och det är väl inte det vanligast man gör på en söndamorgon efter en kväll ute. Hehe pigg blev jag av efter promenaden, så jag tänkte inte gå och lägga mig igen. Tog en dusch och satte mig sedan här vid datorn och väntade på att huset skulle bli lugnt. Varje söndag åker familjen på tur, så det är så skönt att ha huset för sig själv! Nog för att jag bara är på nedervåningen men ändå.



Ja undrar om Anne Grethe eller Anthon hörde oss, hon blir säkert arg för att Sandra sov över, om hon nu vet om det…Hoppas hon inte hörde oss, är så trött på att få tillsägelser hela tiden!


Den vita råttan

Jaha nu är klockan 22.07 och barnen ligger och sover. Dom kom hem vid 20.00 tiden, efter att dom varit och sett på “jul i blåfjell”, en teaterföreställning då. Det va deras onkel som kom och lämnade dom, för Anne Grethe och Anton skulle iväg någon stans.


   Innan dom kom bytte jag kläder, eller iaf tog på mig jeans istället för mjukisbyxor. Det va för att jag skulle hälsa på onkeln. Så tänkte jag att ja skulle se ordentlig ut. Men att inte den släkten kan vara artiga och hälsa och ev presentera sig! Ja bytte om helt i onödan.

   Så onkeln lämnade bara av barnen vid dörren, och såg till så att dom kom in, sen gick han… Det skulle väl inte vara så svårt att bara säga “hej jag heter bla bla och jag är barnens onkel”. Dom gör som dom vill, men det skulle ju va kul att få ett ansikte på dom personerna barnen pratar om.


   Jaja nu skriver jag med Patrik, vi diskuterar vad vi ska köpa för julklappar. Han säger att han har blivit köpglad, hahah. Han berättade även att råttan Sussi kissade i hans knä idag! Men han sa bara “den vita råttan blev kissnödig i mitt knä”



  Jag läste en Kalle Anka tidning förut, och så kommer jag till en sida med roliga historier och skämt. Så fastnar jag på en, såhär va den…

Hur ser en svensk labyrint ut?
Så här:

--------------------------------------------
--------------------------------------------


Sverigehistoria!

Nu ska ni få höra något roligt! Detta har jag väntat på såå länge på att få höra!


Det va så att i morse när jag fixade med frukosten, så kommer Anniken (10 år)  fram till mig. Hon fixar iordning sin macka och så säger hon "Susanna".   Hon ser lite blyg ut, och det ser ut som om hon tänker; Ska jag säga det eller inte! Men iaf jag svarar "ja" och så fortsätter hon:


Susanna vet du hur många svenskar det krävs för att tvätta en bil?

Jag svarar; nej

Hon säger två, en som håller uppe tvättsvampen mot bilen, och den andra kör bilen fram och tillbaka!


Hahah nu måste jag ju leta upp någon norgehistoria och berätta för henne i morn!


Klockan är nu 20.57 och jag ska faktiskt gå och lägga mig, ja vet att det är väldigt tidigt men jag har så ont i huvudet. Och jag är så himla trött när jag slutar på dagarna.  Hade egentligen tänkt att gå till Sandvika idag och kolla i lite affärer men ja va helt slut när jag slutade vid fem tiden! Oj det blev mycket "slut" i den meningen!

Jaja nu ska jag inte fortsätta att skriva mer, klockan har hunnit bli 21.00! Min mobil lät just "ko-ko"   *blinkar till Sabina* ; )


Mamma då! =)

Okej jag måste bara berätta en rolig sak om mamma, hon sa detta till mig häromdan!


   Det va så att hon skulle gå och lägga sig, och det va ca vid 22.30 tiden. Hon skulle upp till jobbet dagen där på och satte klockan på 06.00, så la hon sig och sov.

  Vid 6 tiden vaknar hon (utan att klockan har ringt) och stänger av klockan och går upp och tar på sig. Hon gör sig helt färdig för att gå till jobbet, hon tar på sig kängorna, jackan, vantar och mössa. Precis innan hon ska gå ut så går hon in i köket och får syn på klockan på väggen. Och gissa vad den står på! 12! Den är alltså 12 på natten! Shit va hon måste ha blitt förvånad! Det måste ju ha varit så att hon såg fel på klockan 6 och klockan halv 12.


   Ja har för mig att något sådant har hänt mig någon gång också, fast jag lyckades inte komma riktigt så långt som mamma. Men alla vet ju att man är lite snurrig mitt i natten, hjärnan är ju inte direkt på topp!

   Men det va roligt att höra henne berätta om det! Nästa dag hade min bror Patrik undrat va mamma gjorde uppe mitt i natten. Det va kanske tur att han inte gick för att kolla efter, han kunde ju trott att mamma hade blivit snurrig! Hehe men jag vet att hon inte är snurrig, hon är inte ens gammal min lilla mamma! <3 <3

Patrik till vänster, sen mamma sen Fredrik och sen Magnus


13 dagar kvar!

Skypade med mormor idag, eller mamma hjälpe henne så att hon fick prata med mig en liten stund! De va dock inte så lång stund, för dom skulle hänga upp gardiner. Efter en stund ringer min roliga bror Packan och vi pratar lite om mina råttor.

  Jag frågar hur det är med katterna Mimmi och juli och allt ser bra ut svarar han. Fast han säger att min gamla kisse Mimmi har börjat bli tjock! Ånej tänker jag, mormor har inte börjat ge henne p-piller (JA katten äter p-piller!) . Men så säger han att hon även är tjock på bena, runt halsen och över allt, så han tror att hon bara har ätit för mkt kattmat! Och det är ju inte ovanligt, hon pendlar lite när det gäller hennes vikt ;) !


   Men men här i grannlandet är det iskallt! Min vän Sandra sa att det va -9 grader i kväll, det kan jag tänka mig! När jag gick till barnehagen i morse med Caroline så höll jag på att frys ihjäl! Jag hade visst glömt att ta på mig min...vad heter det... typ långkalsonger fast det är en tröja. Kanske undertröja? Nje det låter inte riktigt, skit samma ni vet vad jag menar!

Jag håller dessutom på att bli tokig på Caroline som går sakta som en snigel. Så är vi äntligen framme (ljuvligt med värme). Så kommer Jonas (han jag aldrig förstår vad han säger) fram och börjar små prata lite med mig (idag förstår jag vad han säger)! <3


Jag måste också berätta hur dåliga dom är på att grusa vägarna här! Jag håller på att slå ihjäl mig varje dag när jag är ute och går! Det är liksom tillplattad snö som täcker vägarna, det skulle va perfekt att åka spark på! Men nu är det inte så kul att gå där på! Jag kommer bryta något innan jag kommer hem till varma Sverige (det har skvallrats om att det är flera  +grader).


En utvilad liten gris!

Åå hade så jäsig morgon! Det började igår med att jag hade världens huvudvärk vid 20 tiden, ja tog en dusch och gick sen och la mig, och då va inte klockan mer en kanske 20.45. Näsa dag vaknade jag halv 7 och kände mig såå utvilad. Inte ens på helgerna känner jag mig så utvilad! Ja låg och bara hade det gött ett tag, sen klockan 7 frågade Anne Grethe om jag kunde komma upp lite tidigare ida. Och det va ju inga problem, jag va ju pigg som en liten gris!

   Dagen har annars flytigt på som vanligt, det har snöat hela dagen så det har varit så mysigt. Längtar så till jul nu! Åker säkert till Sandvika i helgen och köper några julklappar. Har ni märkt att det är det STORA samtalsämnet nu, har man inget att prata om så frågar man: har du hunnit köpa några julklappar än? Den fungerar alltid! Så har man något att prata om en stund.

  I kväll blir det tjejkväll och Idol med tjejerna, ja är väl inte så stort fan av Idol men det är kul att träffa jenterna. Vi ska vara hemma hos Malin, som bor i en egen lägenhet i Stabekk. Två andra tjejer som också ska dit kommer åka samma tåg som jag, så jag har väl följe med dom ; D.

Puss på er!

Dröm.

Hehe jag hade en sån rolig dröm i natt, eller nu när jag har vaknat är den ju kul. Det känns ju så verkligt när man väl är inne i den!

  Iaf det va då jag och Sabina som var i ett stort hus, det va bara det att vi två var tillfångatagna av två utländska killar. Den ena va från Chile och den andra från japan. Dessa två höll på att jaga oss runt i hela huset, för dom skulle ta oss och döda oss!! Vi var livrädda alltså! Till slut lyckas vi fly, och vi sprang så fort vi kunde in på ett hotell! Eller det va nästan lite mer som ett vandrarhem. Vi var väldigt utmattade så vi tog in på ett rum, och la oss och vilade lite. När vi vaknade utvilade och lugna fick vi för oss att gå ut och sola lite. Så utanför vårat rum fanns en gräsmatta som vi lade oss på. Plötsligt hör vi att någon kommer och vi kollar, och får se killen från Japan!!! Vi gömmer oss bakom några buskar och spionerar på honom. Han letar efter oss, det vet vi!
  Så ser jag att min katt Mimmi, och hon går fram till honom och han plockar upp henne. Då tänker jag att han tänker ta henne som gisslan och tvinga oss att komma fram!. Men som tur är släpper han ner henne igen! Sen när han har gått iväg går vi in på vårat rum, Jag lägger mig och vilar en stund till. När jag vaknar ser jag att Sabina inte är där, jag blir så rädd att hon har blivit kidnappad igen! Så jag skyndar mig för att leta efter henne. 
   Till slut hittar jag henne, och hon står och kysser kidnapparen från japan! Så vänder hon sig om och säger: “Han menade inget illa…”

Så va den slut!

= D

Okej okej!!! Nu ska ni inte vara sådana! Att kritisera mitt lite misslyckade inlägg, om dagens citat! :D jag ska försöka fixa det så snyggt som möjligt!

Dagens citat...

Det är lika långt från Sverige till Hawaii, som från Hawaii till Sverige (Av: Sabina)

RSS 2.0