bissi bissi

Okej nu har ja ju inte bloggat på ett tag, har ju inte internet i lägenheten. Så ja får sitta på nätet när ja är uppe hos mamma. Men i kväll och imorn ska ja ta ett tag i kameran och fota lite. Så ni kan få se min lägenhet och vovven.

Juste imorn ska ja på jobbintervju =) på marks assistans, jihuu!

25 mil

Ja nu har ja ju flyttat in i min lägenhet, och kommit mig iordning tycker ja. Bara några flyttlådor som ska väck nu. Annars trivs ja SUPERBRA med att ha min egna lya.

Idag va ja på arbetsintervju, och det gick väl sådär, ja vet inte faktiskt. Dom två som “intervjuade” mig såg så likgiltiga ut, det va varken bra eller dåligt. Jaja ja gjorde mitt bästa, eller nästan. När ja gick därifrån så tänkte ja hela tiden” ja skulle ju ha sagt det, och det och det också”. Hummm…nu är det bara till att vänta.

I morgon hade ja tänkt att åka dom 25 milen till pappa, bara hälsa på, och kolla runt i min gamla hemort. Ska kolla runt i Åtorp och Bäcketorp

Jaja, sitter i mammas lägenhet nu för att få Internet en liten stund, men ska nu fundera på att gå hem. Ska nog se om ja hittar någon dvd att se på, eller är det något bra i ikväll?




Skrev ett meddelande på ryska till Tanya, hoppas det blir riktigt ^^

"привет Tanya, как ты себя чувствуешь? я чувствую себя хорошо! ехать в папа завтра, пятница."
Ja hoppas att det står "Hej Tanya, hur mår du? jag mår bra. Ja ska åka till pappa i morgon, fredag."



Ha en fin kväll och helg om vi inte ses och hörs! cu

RSS 2.0