jobba, jobba!!

Å nu är ja rikigt glad!! Har fått jobb hela veckan ut, jihuu! Ska jobba i kväll också, börjar nu 14:30.


So if u love me let me go...

Älskar denhär låten


Slipknot- Snuff


Ullared

Kommit hem från en lyckad dag i Ullared.






sushi och lampor till bilen

Idag har Sussi käkat sushi. Mumma. Fick dock en starkchock när jag skulle smaka på något grönt mystiskt som dom skickade med, urk inte så gått.

Tidigare idag åkte jag till Skene för att köpa nya lampor till min bil. Och direkt när jag öppnade munnen och började berätta vad för lampor jag skulle ha så fick expediten den “du är korkad- blicken” . Jo säkert.När jag inte kunde mitt reg. nummer utantill.  Han kollade på mig som om jag vore dum. Och innan han hann leta fram mina lampor så ringde hans telefon, så där fick jag stå och vänta i ca 20 minuter medans han pratade. Och när han väl pratat färdigt hade en annan kille kommit in i butiken och tagit det han skulle ha och gick mot kassan och ställde sig där.  Men han ser ju att jag va före och backar undan lite, men då frågar expediten om det går bra att han tar honom först, suck. Snäll som jag är ibland säger jag ju självklart okej. 

Så äntligen får jag mina lampor och får betala. Ja får inte ens ett “hej då” eller “tack”, nejdå när jag har betalat vänder han sig bara om och går. Vilken kelig typ! Dit går jag inte igen. Ja ska till och med säga vart det var någonstans i Skene, så att dom får skämmas. Nu vet jag inte vad butiken heter men den ligger vid bilprovningen i Skene

Ny blogg

Juste ska göra ny blogg, men vet inte rikligt vad jag ska döpa den till. Så har ni några förslag får ni kläcka ur er dom!

Hamsterpaj

Jobbsökande hamster kan man nog säga att man är. Ja söker ju jobb och samtidigt letar jag saker till min lägenhet, hamstrar.  Idag åker jag med mamma och mormor till second hand huset i Örby, får se om jag hittar något där. Dom hade en så väldigt snygg glasservis där förra gången, men nje är lite snål också ju. Få se vad som finns idag, är på jakt efter en soffa men jag räknar ju med att ha den ganska länge så jag vill ju inte bara köpa en för köpandes skull. Nje det ska va en jag fastnar för. Och jag tror tyvärr inte det blir en bäddsoffa. Har kollat runt på bäddisar men dom är inte snygga eller så är dom inte goa att sitta i. Får väl ha en extra madrass om någon vill sova över. Ska nog ta mig en tur till Ikea någon dag också. Moa hänger säkert med =D.

I morn är jag uppe med tuppen och ska tvätta, 06:00- 10:00. Sen på dagen åker ja Moa och ,kanske Erik, ner till Laholm och hämtar lille katten Naggis.

Laholm Laholm.

Vilken rolig söndag ja har haft alltså, ja och Moa har varit i Laholm.  Och på vägen dit fick man köra lagligt i 120! Visste inte att det fanns såna vägar nu! Kul.  Det tog väl ca 2 timmar att komma dit vi skulle, eller det kanske tog lite längre tid, vi stannade på några ställen för att käka eller tanka. Och sista vägen va inte så svår att hitta heller, vi körde väl inte fel någon gång. Det va en spännande tur.

Väl där hade vi turen att tjejen med katterna va jättetrevlig, och duktig. Som blivande veterinär kunde hon ju en hel del om djur. Och bäst av allt va väl att hon hade nakenkatter(sphynx), + kattungar som jag sagt förut. Men ja trodde aldrig att jag skulle falla för dom så, men Herre Gud så fina katter. Dom va ju supermysiga, och sociala. Ja vet inte vad jag hade förväntat mig egentligen. Kanske att dom skulle ha varit dryga och tillgjorda och löjliga. Men dom va helt tvärt emot, och ja vill såå ha en! Men priset är inte vad ja skulle betala tyvärr, siktar på att dom skulle kosta runt 7000.

Vi stannade några timmar innan vi åkte vidare. Tog turen till en mataffär och sen till Mc donalds. Sen drog vi hemåt. Och det va nog det roligaste på hela dagen, vi sjöng högt med i MJ:s heal the world och alla möjliga låtar. Samtidigt som vi sldkslkfjdsdjfls med en snygg ny BMW, med hen helt Okej förare också. Superkul! Han skrattade åt oss när vi var jämsides.  Vi skrattade också, vårt humör va på topp!
Jag och säkert Moa också har haft en superdag! Vi ska dessutom tebax till Laholm på fredag tror jag. Yeey. Ja gillade Laholm, det va fint där, som farmville.

Laholm.

Laholm!

Laholm Laholm Laholm laholmlaholm. Laholm Laholm Laholm. LAHOLM! Laholm Laholm Laholm Laholm Laholm Laholm Laholm Laholm, Laholm Laholm. Laholm Laholm Laholm laholmlaholm, Laholm Laholm Laholm. Laholm Laholm Laholm Laholm Laholm Laholm, Laholm Laholm Laholm. Laholm Laholm Laholm Laholmlaholm.

Laholm-Laholm Laholm, Laholm. Laholm Laholm Laholm Laholm Laholm Laholm, Laholm Laholm Laholm Laholm. Laholm Laholm Laholm Laholm Laholm Laholm. Laholm Laholm. Laholm Laholm Laholm laholmlaholm, Laholm Laholm Laholm. Laholm Laholm Laholm Laholm Laholm Laholm, Laholm Laholm Laholm. Laholm Laholm Laholm, Laholm Laholm Laholm Laholm! =) =))

Laholm Laholm Laholm laholmlaholm. Laholm Laholm Laholm. Laholm Laholm Laholm, Laholm Laholm Laholm Laholm Laholm Laholm Laholm laholmlaholm, Laholm Laholm Laholm. Laholm Laholm Laholm Laholm Laholm Laholm, Laholm Laholm Laholm. Laholm Laholm Laholm Laholm, Laholm Laholm Laholm. Laholm Laholm Laholm Laholm Laholm, Laholm. Laholm Laholm Laholm LaholmLaholm Laholm Laholm. =P

Laholm Laholm Laholm, Laholm Laholm Laholm Laholm. Laholm Laholm Laholm Laholm Laholm, Laholm Laholm Laholm. Laholm Laholm LaholmLaholm Laholm Laholm. Laholm Laholm LaholmLaholm Laholm LaholmLaholm Laholm Laholm!! LAHOLM LAHOLM LAHOLM! Laholm Laholm Laholm Laholm, Laholm Laholm. Laholm Laholm Laholm Laholm Laholm Laholm. Laholm Laholm Laholm Laholm Laholm Laholm. Laholm Laholm LaholmLaholm Laholm Laholm, Laholm Laholm Laholm Laholm. Laholm Laholm Laholm Laholm Laholm Laholm Laholm Laholm Laholm Laholm Laholm Laholm.  "/

Laholm Laholm Laholm! Laholm.


Skenemarten!

Nu är det dags att skriva lite igen.

Dagen idag har bjudit på Skenemarten, och lite marknadsgodis så klart! Så där han man vandrat hela dagen, stannat ibland för att prata med gamla bekanta. Annars har jag bara gått med släktingar, mina vänner hade antagligen annat för sig just idag.

Men dagen imorn ser ja fram emot, ja och Moa drar till Laholm för att träffa en kattuppfödare. Uppfödaren ska visst ha nakenkatter + ungar, hihi ska bli roligt att se. Tror aldrig ja har sett en riktig nakenkatt förutom på bild. Ska bli spännande!

Lugn helg eller!

Helgen ser ut att bli lugn, ingen har vidare lust att gå ut. Och dessutom finns det inget roligt ställe att sticka till en lördakväll här heller. Vill till Sir James, Tanya ska säkert dit.  Ikke sant?! (blinkar till Tanya)

I kväll blir det väl kräftskiva med släkten, och det är väl trevligt en stund. Och på tal om ingenting är min katt på tjocken, vad har hon råkat ut för! Gamla katter borde inte ströva runt i markerna om kvällarna.  Men nu är det helt tvärt om, ja nu är väl inte killarna intresserade längre när hon är i det tillståndet hon är. Men nu lämnar hon inte mitt knä ifred en sekund, så fort jag sätter mig någon stans så är hon där också. Och inne sover hon nu på kvällarna också, vilket jag tycker är väldigt bra. Vore inte kul om ungarna vill ut mitt i natten ute!
Men hon är fin, så otroligt söt. Och bebisarna hennes blir säkert det också. Hon har ju sedan innan dottern Juli som föddes förra året i juli. Smart namn va? Man glömmer ju inte när hon föddes iaf, hihi.

RSS 2.0