Väderfikkanås =PP

Sitter hos Tanya nu, vi ska kolla in någon film. Kanske så åker vi och badar en stund i kväll. Vi har legat i solen hela dagen, men stranden var proppad så vi struntade i och bada då. Men det va något sjukt varmt, man kunde inte gå en lång stund innan man fick stanna och hämta andan.

Tack Saab för väderprognosen! =))

Chinese food, jummiee

Okej nu har jag suttit inne en stund och bara surfat lite på nätet, men nu börjar jag känna mig lite dum för att jag sitter inomhus när det är så gudomligt vackert väder! Så jag tror jag gör som jag gjorde i går, drar till Sandvika och solar. Det va jättehärligt verkligen. Klockan va ju ganska mycket så solen va inte så väldigt stark och jag brände mig inte. Nu är ju klockan bara snart 2 så lägger jag mig nu och steker så kan det hända att jag blir lite röd. Men det får gå!

 Yeey är ledig i morn, är ju en röd dag här. Pinsedagen. Så då ska jag ta en lång sovmorgon och sen bara slappa i solen hela dagen tror jag =) låter härligt va?!   
 
Jag har fortfarande inte fått någon kommentar om hur vädret är i Sverige? Kan ingen bara skriva en kort mening, eller är ni lite avis på vädret jag befinner mig i?  ;-P


Innan jag sticker ska jag bara rekomendera denna maten. Tro det eller ej, men jag åt nudlar till lunch. Men det va verkligen gott. man tillsätter bara kokande vatten i burken och väntar i ca 3 minuter. Snabbt och gott, bättre kan det inte bli!
Lite rolig burk också för den delen =)


//Suss
 

Hot hot hot!!!!

Yeey för att ha jobbat dag i denna värmen, jösset det är verkligen stekhett! Va nära döden kändes det som när jag gått en bit. Stekande sol, jeans och gå 45 minuter…urk!  Men nu när jag kommit hem är det skönt, få byta till lite tunnare kläder. Strax ska jag nog ta mig till stranden och ligga och sola ett tag, Tanya kommer säkert också dit. Så blir det säkert ett dopp i plurret också, det går ju inte vara utan en sådan här dag. Hur är vädret i Sverige föresten?

Igår kväll stack jag till storcentret en stund för att shoppa lite, hade kollat ut ett par sommarskor med skinnfransar häromdan. Riktigt snygga  va dom, på hyllan. När jag väl prövade dom va dom itne alls lika fräcka, dom såg så klumpiga ut. Nje det va synd för dom va fina. Men så köpte jag en vit topp, jättehärlig verkligen. Så mjukt och tunt material, perfekt. =)  Jag kollade även in en bikini på Gina, men den största storleken på överdel va S, och den såg för liten ut. Man vill ju inte att något ska hoppa ut när man badar.

Jag köpte även(tro det eller ej!) paljetter! Hade då tänkt mig att försöka sy lite sådant =P  läste nämligen att det va väldigt inne med paljetter, och då kan det ju va kul att ha något som alla andra inte har. Så lycka till mig själv som aldrig sytt paljetter förut. Men någon gång måste ju vara den första. Det ska bli spännande iaf!

Nu sticker jag ut,ska även köpa lite solmojs, kommer säkert somna i solen och då vill jag helst inte se ut som en tomat när jag vaknar =))


Are you Lost?


Ingen som kollar in “Lost”? Lite keligt att det går så sent i Sverige, är ju ingen som orkar sitta uppe och titta på det. Jag är fortfarande lika trogen följare av det nu som jag var när det för första gången började. Kommer dock inte ihåg vilket år det va, kanske 2006? Jaja det är fortfarande lika spännande, sitter som paralyserad genom hela programmet. Det är även lika snurrigt som det alltid har varit, men nu börjar det bli lite extremt. Man kan undra hur allt kommer att sluta, ja har absolut ingen aning. Det är kanske det som gör det lockande att se på också, för man vet inte vad som kommer att ske.
  Det är synd då att jag inte har någon att diskutera det med, förut kunde man alltid lätt hitta någon som såg på det. Även mormor och morfar kollade på det, innan det blev för komplicerat =)

Men nu är klockan mycket och jag ska upp tidigt i morn. Hade en sån sjuk dröm att jag och några vänner, vet inte vilka det va, skulle iaf sova över hos mormor och morfar. Men så mitt i natten så fick jag för mig att åka iväg någon stans med min bil. Bara det att jag hade druckit. Men jag tänkte att det ändå inte kommer några poliser på vägen där mormor bor (ute på landet i Haby). Men så när jag kör ut på vägen så ser jag två polisbilar och poliser på varsin sida av vägen, och dom gör alkotest på dom som kör förbi. Då får jag panik och kör förbi dom och lossas om jag inte ser dom, fast än att dom ropar och vinkar. Sen vänder jag bilen och kör med rejserfart hem till mormor igen och gömmer bilen.

De va en jobbig dröm alltså, vilken ångest man kände!

Natti natti pussgurka.

ännu en dag som bortblåst...

I kväll loggar jag inte in på msn, känner inte för att prata med någon helt enkelt. Och börjar jag prata med någon så tar det så lång tid, och jag känner för att lägga mig tidigt och ligga och läsa ett tag.

Ida har det regnat hela dagen, och jag och Tanya som skulle ligga och sola vid middagstid om vädret tillät. Men nejdå gårdagen med strålande sol och värme är som bortblåst. Hoppas morgondagen bjuder på bättre väder.


 ja passade på att lägga upp lite bilder på dom nya fiskarna jag, lillen och mamma va och köpte.










Detta va den mest bedårande lilla fiska jag sett, den va så mysig. när man gick fram till akvariet så fimmade den fram och tittade på en. Hon va så söt, och så hade hon en liten söt pussmun. Mamma lämnade dock tillbaka henne till djuraffärn, för hon va för bossig och skrämde dom andra fiskarna.

Jaja nu ska jag lägga mig, ni får ha en fin kväll.

Eyy taxi


När jag kom till Oslo i söndas med bussen så visade det sig att det inte skulle komma ett tåg på 1 ½ timme, pust. Men det skulle komma en som skulle stanna i Sandvika, så istället för att bara sitta och vänta så tog ja det tåget. Väl där så skulle det inte komma ett tåg till Billingstad på ca 45 minuter. Vilket flyt jag har! Nje så jag går där och väntar och ser massa taxibilar som står utanför och väntar. Då slår det mig att jag enkelt bara skulle kunna ta en taxi och komma precis fram till min dörr typ. Det skulle ju va hur bekvämt som helst. Men jag funderar lite på hur priset skulle komma att bli. Allt talar ju mot att det skulle vara billigt, liksom Norge och taxi associerar man ju inte med billigt. Men jag orkar inte vänta heller på tåget, så jag bestämmer mig för att ta en taxi, kosta vad det kosta vill. Och så väl framme där så står mätaren bara på 170 kr.


Hela denna dagen har jag och en annan au pair från Filipinerna städat ett helt hus. Det är nämligen så att Anthons föräldrars hus ska säljas. Så vi skulle få lite extra pengar om vi rengjorde hela huset. Och det va inte litet, med två våningar och massor med rum. Så halv 8 i morse körde Anthon mig till Asker, till huset, och Donna(au pairen) va redan där. Så vi diskuterade en stund hur vi skulle lägga upp städandet. Hon tog övervåningen och jag undervåningen. Vi höll på non stop till halv 3, vi tog självklart lunch också vid 12 tiden. Sen tog vi bussen hem.            
                                                                                       
Jag räknade med att jag skulle får börja laga mat när jag kom hem, men Anne Grethe va där och sa att jag fick fri och så lagade hon mat. Åååå det va skönt, det kunde inte bli bättre. Så gick jag senare upp och åt mat tillsammans med alla, och slapp dessutom städa efter maten. Vädret har varit underbart, så när jag slutade skrev jag till Tanya att jag åker till Kalvöya för att sola. Så precis när jag går så ringer hon och säger att hon också kommer dit, å så föreslår hon att vi kan bada. Så kvällen blir perfekt, vi badar och solar lite och sitter sedan och bara pratar om våran helg.

    

My weekend

Fan va helgerna går snabbt när man är i Sverige! Även om jag hade lång lång helg nu så hann jag inte blinka fören det va över. Men jag har ändå hunnit med mycket tycker ja. Det roligaste av allt va nog Lyngnevi, lite alkohol, dans och trevligt sällskap. Bättre kunde det inte bli, ville att natten aldrig skulle ta slut. Ååå Lungenvi, det är livet. = )  

Annars har jag njutigt av varje minut hemma.

Har dessutom blivit av med mina små “mördarfiskar”. Moas kille tog emot dom helt frivilligt =O Så jag och Magnus kämpade länge för att fånga dom, och sedan åkte jag till Moa och lämnade dom två små. Till min förvåning såg ja att dom hade små neon tetror, jag menar hur vågar dom ta emot mina stora fiskar när dom har dom  små!  Jag undrar hur lång tid det tar innan dom småfiskarna blir uppätna av mina “pirayor”  Hahah jaja jag har ju varnat dom iaf.
    I och med att jag blev av med dom två köttätarna så kunde jag ju nu köpa nya. Så jag, mamma och Lillen åkte i lördas till zooaffären i MM, och hittade fyra söta fiskar. Två var nästan som guldfiskar fast vit och röd, och brun. Och så två jättesöta tjocka fiskar som “pussar” på stenar. Det ser ut som dom pussar på allt, skitmysiga är dom.  I söndag upptäckte vi dock att den bruna fisken va död, undrar hur det kommer sig. Mamma får åka tebax till Lutino och klaga.

Vi åkte till Ge kås, Ullared, i fredas. Och självklart va det proppat med folk, men det gick bra ändå. Fick dock gå ensam hela tiden, för mamma, Patrik, Lillen och Magnus skulle kolla på något annat. Men men.
 När vi kom hem därifrån kom Saab till mig och vi tog BMW:n och åkte och bada i sjön. Eller bada och bada, vi doppade oss och gick sedan upp.

Lördas grillade vi hos mormor och morfar, yummmie!! Jag såg dessutom på Robinson och förstod att man redan måste söka om man vill vara med nästa omgång. Det är säker jätte många som söker, man jag ska också göra det. Man kan ju alltid hoppas att man kommer med. =)

Söndas natt vaknade jag av jag trodde jag hade brytigt nacken, hehe jo säkert. Jag hade så ont att jag va osäker på att jag skulle kulle lyfta huvudet när jag skulle stiga upp. Men efter några Alvedon så avtog det väl lite. Men inte fören vid 15 tiden började det kännas bättre. Vi åkte vid 12 till Varberg för att komma ut lite, och dessutom bada =)), Det va kallt, men kul. Brrr.

Nu börjar jobb igen, och helgen blir historia.

Slutspurten

Slutspurten på 17 mai blev ett besök på våran nya favorit pub. Både jag och Tanya skulle ju självklart upp dagen efter så vi kunde inte stanna för länge eller dricka för mkt. Så vi nöjde oss med en varsin öl och ett parti biljard. Vi förlorade dock, men det va ju inte så konstigt egentligen, vi fick ju köra mot ett proffs typ! Och det va lång kölista så vi stack vid 11 tiden. Vid tågstationen såg ja att mitt tåg inte skulle komma på en timme, så jag valde att gå istället. Tycker dock inte om att gå i mörker utan reflex, men det fick ju gå.

Slutspurten

Slutspurten på 17 mai blev ett besök på våran nya favorit pub. Både jag och Tanya skulle ju självklart upp dagen efter så vi kunde inte stanna för länge eller dricka för mkt. Så vi nöjde oss med en varsin öl och ett parti biljard. Vi förlorade dock, men det va ju inte så konstigt egentligen, vi fick ju köra mot ett proffs typ! Och det va lång kölista så vi stack vid 11 tiden. Vid tågstationen såg ja att mitt tåg inte skulle komma på en timme, så jag valde att gå istället. Tycker dock inte om att gå i mörker utan reflex, men det fick ju gå.

Hopplösa bloggare?!

Ja frågade Magnus och Patrik förut varför dom bara har slutat att blogga, det är ju kul att läsa andras bloggar och se va dom driver med. Men nejdå Patrik svarade: "Jag käkar hamsterpaj" Och magnus fick fram att han inte har tid, och inte har något att blogga om. Hopplöst!

Nu vill det bara till att fråga Moa varför hon har så långt mellanrum mellan inläggen. Hon kommer säker svara att hon inte har tid, och så kommer hon svara något mer, fast det skriver jag inte här =P

Ha de ha de, SnuskMoa!

jiihuuu! 17 mai!

Yeey idag har vi 17 mai! Norges nationaldag. Jag förstår att ungarna har väntat på denna dagen, så mycket pompa och ståt det är! Va inne i Oslo efter jobbet och det va helt fullt med folk, det va mer människor än myror i en  myrstack. Och många både tjejer och killar bar bunad, Norges nationaldräkter. Dom va såå fina. Även flera 1000 russar va igenkännbara med sina röda snickarbyxor, det är nästan som studenter. Dom festar hur mycket som häls den sista tiden innan dom slutar skolan. Och nu på 17 mai så springer dom runt och firar. Ja tror det är sista dagen för dom att fira innan dom måste börja plugga ordentligt.



  Vi gick upp till kungahuset och kollade lite, såg dock inte några kungligheter. Dom hade visst varit ute på balkongen tidigare på dagen och vinkat, men vi kom för sent. Så gick vi bland alla människor och såg oss omkring. Vädret va perfekt! Så när vi kom till Aker Brygge så gick vi in på donkan och köpte lite mat att ta med, så satte vi oss vid vattnet och åt.  Så fortsatte vi våran vandring igen, och då blev till till opera huset. Och det va ingen dålig byggnad! Ni kan se på bilderna nedan. Så gick vi runt på taket och kollade utsikten över fjorden, tror jag att det va.
 En fjord är när på istiden och dom stora isarna formade bergen till djupa dalar som blev till sjöar ungefär, bara det att dom flyter på något ställe ihop med havet och saltvatten. Det är så jag tror att det ligger till iaf. Det är väldigt fint!  
Opera huset

Efter ett tag började det avta lite och vi begav oss hemåt när vi sett allt vi ville se. Så nu sitter jag hemma och tar igen mig lite. Började skypa lite med mamma eftersom jag inte har pratat med henne på jättelänge, men så plötsligt så bryts det och så loggas dom ut.Så efter 20 min ser jag att Patrik är inloggad!! Då ringer jag upp igen och frågar vart mamma tog vägen!! Nej då hade hon åkt till mormor!  Så hade jag suttit och väntat och väntat! Utan att hon sa hej då iaf! Men hon hade visst tröttnat på att Internet cp:ade så hon åkte. Jaja får se när jag får tid att snacka med henne igen, hon eller jag jobbar hela tiden så det blir inte så ofta. Arrgghh

Bunad




Ett myller av människor! Det är fullt hela gatan!



Kungahuset

Öl och biljard =)) kan det bli bättre?

Oj oj oj vilken rolig kväll jag hade igår! Det blev dock inte Asker som vi först hade tänkt oss, det sista tåget skulle liksom gå hem kl 00:30. Det va ju alldeles för tidigt, skulle ju knappt hinna dit innan vi va tvungna att dra igen! Men så bestämde vi oss för att försöka komma in på ett trevligt ställe i Sandvika istället. Det va där jag inte kom in förra gången för jag va 20 gräns.  Men så iaf gick vi dit lite innan 9 då det inte fans någon vakt , så yeey ja kom in!

 Det som hade lockat oss mest dit va att dom har biljardbord =). Och det gick till så att när någon vann en runda så fick den möta nästa person som ville spela. Eftersom jag och Tanya mötte varandra första gången så fick vi två möta nästa. Vi spelade lite tillsammans. Och lyllos oss fick möta en super heting! En ganska lång, mörkhårig kille! Jummie!  Henrik. Och det gick riktigt bra för oss! Och vi hade bara en boll kvar när han skulle få i den svarta. Vi förlorade dock. Men den bjöd vi på.  Sen efter våran första stora öl så gick det riktigt  bra. Jag säger som russarna i Norge säger; Öl gör oss smartare.
Sen så vann vi mot några jätteduktiga ett tag, men det va för att dom råkade skjuta ner den svarta när dom inte skulle de. Men det lockade folk till sig! Till slut ville många möta oss, när vi va färdiga med några rundor så skulle vi ta lite och dricka och bara slappa. Men nejdå det kom alltid någon och frågade om vi vill möta den! Det va kul, men vi fick inte långa pauser mellan varven!

Men efter tre öl så blev vi dock dåligare och dåligare! Det va kört, knappt att jag träffade bollen! Men vi fortsatte så tappert! Man blir som hypnotiserad av det spelet! Men det keligaste va no när en av killarna gjorde sig till att missa när man viste att han klarade bättre! Det va ju inte kul!

Och en sak till, när vi satt ute en stund och tog lite “frisk” luft så sätter en gubbe sig vid vårat bord och börjar snacka om arbete och bla bla… men efter en stund så börjar han snacka skit om svenskar. Att dom/vi fiskar upp all fisk i Norge! Och andra skitsaker nämnde han. Då gick jag och Tanya in. Dummer, vi skulle ju inte få för oss at snacka skit om norskar och finnar ( han va från Finland) när man sitter brevid någon! Arrgg så irriterande.

Jaja vid 3 tiden gick vi hem till Tanyas. Hehe hon hade cyklat till Sandvika så vi tog den hem. Hon började att cykla men hon va på tok för vinglig, så jag tog över. Och skjutsade henne, hehe det gick riktigt bra!

Väl inne i hennes hus så fick jag plötsligt näsblod, helt utan anledning. Och det gav sig inte på 20 minuter. Nu förblöder jag tänkte ja, men jag överlevde! Men det kom inte lite heller fick byta papper hela tiden. Och..heheh nej jag ska inte berätta vad jag fick pluppa in i näsan för att slippa allt papper! Ahahha jag måste sett redigt rolig ut! Men det fungerade bra! Hahaa en klassiker!

Finally!

Dear blogg. Nu är det lite mindre än sex dagar kvar till Sussisverigefärd. Alltså jag åker hem den 20, och det är på en onsdag. Så det blir lång, lång helg! Kan knappt bärga mig, vill komma hem nu =)
Men ja har ju 17 mai att se fram mot, och hela den helgen föresten. På freda ska jag och Tatti till Asker och dansa lite =P Det ska visst vara en snygg pubb med bra musik och dansgolv, so just dance! Och dessutom jobbar jag kväll dagen efter så jag behöver inte tänka på att ja måste vara hemma tidigt på kvällen. Så det blir hela natten vi håller igång.  Det är ju dock inte lönehelg, men det får gå ändå.

 Juste! =) Jag hittade låten som jag beskrev för er för länge sedan.  Jo idag innan jag tänkte börja städa så tog ja på tv:n  och zappade runt lite. Och så vad et något som sa mig att ta på MTV.ÖÖÖle bara en känsla av jag skulle kolla vilken låt som gick just nu. Så jag trycker in den kanalen och då är det bara några sekunder kvar av en låt och man får se artistens namn och namnet på låten, och höra på slutet. Så jag hör ju precis att det är den låten jag har kollat efter =) blev ju lite glad då, skyndade mig dock skriva ner va låten heter.  Sen blev det ju inte alls svårt att hitta den på youtube.
 
So enjoy




Syttende mai

På vid middagstid idag när jag va färdig med jag skulle göra så fick jag världens huvudvärk, vet inte vad det kom från.  Det brukar inte hända så väldigt ofta alltså. Men jag tänkte att jag kanske va trött efter helgen eller något. Ja gick och la mig en halv timme iaf. Först då upptäckte jag hur trött jag egentligen va. Så idag ska jag lägga mig tidigt. Eller tidigare än vanligt iaf, klockan är nu 21:45. Och jag kryper i säng precis när jag har skrivit  färdigt.

Skulle egentligen skypa med mamma i kväll, för att se vad hon gjort i helgen och förra veckan. Men nejdå då va micken paj så det skulle bara gå att mamma hörde mig men jag skulle inte kunna höra henne. Typiskt. Får se när jag får tillfälle att prata med henne igen, Patrik får nog köpa ett par nya lurar…och det kan ta tid.


Snart har vi ändå Sussisverigefärd(den 20 maj). Så då kan ni se mig i Sverige. Åker nog hem vid 2 tiden på onsdagen! Så det blir en skön långhelg! Det är alltid lika roligt att komma hem. Dessutom är det Lyngnevi, på fredagen den 22 (?), tror det va fredan. Så det ska bli askgul =)). Få dansa lite och träffa gamla bekanta, man träffar alltid ton med folk man känner där. Löv it!  
  Undrar om Sally är i Sverige i år? *Blinkar till Saab*  trevlig snubbe.

I helgen har vi 17 mai! Spännande ska det bli att se hur firandet går till. Jag och Tatti  åker in till Oslo efter att jag slutat jobbet kl 12. Japp jobbar bara halv dag, nice.

Men nu ska jag lägga mig, hoppas jag blir piggare i morn.

Natti natti pussgurka

Bråka inte med dom

Så nu är snart denna veckan över, det är mycket mer slitsamt på helgerna än vardagarna men ändå gillar jag helger bättre. Men i kväll tror jag att jag bara slappar.
Juste! På lunchrasten åkte jag och Birgit och kollade på hennes hus (det är ju där jag ska bo i sommar). Så det visade sig att det va ett litet rum som jag skulle få sova i, det va minde än det jag har här…hum. Men det va fint iaf. Hon bodde lite ute på landet <3  så jag tror säkert att jag kommer att trivas bra. Hon hade dessutom två söta hundar.

Det tog nog ca 20 minuter att åka dit från hemtjänstens bas. Men mer än hälften av vägen va stora motorvägen så det skulle gå att köra snabbare. Hehe när jag åkte efter henne då så tänkte jag på hur bra min bil skulle trivas att åka på den vägen. Att riktigt få sträcka på sig. Ja det kommer bli fint.

  Men så när vi hade svängt av från motorvägen så kom vi in i samhället där hon bor. Och dessutom så har dom ett stort köpcentrum precis i närheten!! Yeey. Men det va inte det skulle skriva, jo en bit från köpcentret så var det en stor parkering tror jag. Men bara det att det stod massor med militärer där, mamma mia! Och många militärbilar, och massa killar stod och vaktade området med kopist (hehe jag tror det heter så)!  Dom skulle man inte bråka med!  Men jag undrar va dom höll på med…


Magplask framför bussn

Nu ska jag snart krypa ner i min säng, tänkte bara skriva några rader om min dag först. 

  Jo jag gick ju till tåget ungefär 16:45 tror jag, men så visade det sig att alla tåg va inställda pga att dom byggde på spåren. Så dom hade självklart satt in bussar. Så när jag står och väntar på bussen tillsammans med några andra människor så tänker väl jag på lite allt möjligt. Så ser jag att bussen kommer, och så slutar jag att tänka. Jo verkligen jag tror inte jag tänkte på något annat än att gå på bussen. Så börjar jag gå och jag tänker inte på att jag går på en trottoar typ och att det ska komma ett trappsteg ner. Så plötsligt försvinner marken under mina fötter, min hjärna reagerar långsamt men i fallet försöker jag få tag i första bästa för att minska fallet. Det sker helt reflexmässigt. Och det råkar vara en dam i kanske 30 års åldern som jag får tag i lite. Men inte tillräckligt stadigt så jag faller raklång på marken. Jag är så chockad över allt, både att jag inte såg trottoarkanten och att jag låg och kravlade på marken. Så jag får bara fram ett tyst “förlåt” till tjejen jag försökt ta med i fallet.(Ur going down with me)  Någon hjälper mig upp och jag går på bussen och sätter mig, chaffisen kollar lite konstigt på mig.
  Då kommer allt till mig som i en flack back, och jag sitter och håller mig för skratt när jag tänker hur dumt det måste sett ut!!


Vi hade bestämt innan  att vi skulle grilla och Tanya hade fixat lite kött och gjort en speciell marinad som var vanlig i Ukraina.Jättegott va det.

Nä nu skriver jag inte mer, Ska upp tidigt i morn och jobba. Pust

Natti natti

Saab Saab Saab då!!

Nu kom jag precis hem från jobbet, va så uppe i varv att jag fick ta några minuter att gå runt tunt u mitt rum. Man blir lite knasig i sin ensamhet! =) Annars har det varit en ganska lugn dag. Mette jobbade idag, och det  va kul för henne har jag inte sett nu på evigheter. Hon är så rolig och snäll. Hon körde mig dessutom hem när vi slutade.

Men nu ska jag göra mig i ordning, ska ut och grilla lite med Tanya och sen drar vi nog till någon pubb och dödar hjärnceller som Saab säger. Förra veckan tänkte vi ju gå till ett ställe som såg livligt ut. Men nejdå då va det 20 års gräns! Men Hallå! Om man är på sitt tjugonde år då! Vi försökte övertala honom att släppa in mig men vakten vägrade >=

Ha det gått, nu klagar Saab på att jag inte läser hennes blogg, så jag får väl sluta upp och skriva och läsa hennes istället! Saab då!

Kärlek..? Nej det är inget för mig!

Ja idag får det bli en hemmakväll för min del. Har jobbat hela dagen…Nja nu orkar jag inte förklara mig mer, ska vara hemma iaf. Men jag blev lite sugen på att sticka ut nyligen när jag snackade med Saab. Men jag tror jag gör det imornkväll istället, så blir jag inte helt slut på jobbet. Ska ju dock jobba på sönda också, men det får gå.

Jag och Saab snackar dessutom om kärlek, det är visst någon epidemi som går i markskommun tror vi. Försökte varna Saab så att hon inte skulle åka dit, men hon snarare sagt hoppades att hon skulle “åka dit”. Hopplöst. Men vad vet jag om kärlek. Det jag vet om kärlek är sådant jag har sett på andra människor. 0 egna erfarenheter.  Hur kommer det sig då att alla pratar om kärlek med mig? Och det är mig dom vill ha råd från…inte den blekaste.
Men jag vet inte om kärlek är något för mig… eller? Kanske borde pröva på det någon gång…får se.

Men nu ska jag in i duschen sen glo lite på tv och kanske lägga mig tidigt. Får jag tid skriver jag några rader i morn. Hörs kanske då

Hej då da

музыка

Den sista låten på radion igår va denna, vilket sammanträffande. Men ganska dålig låt, känns så fattig. Och den fulaste musikvideon också för den delen.  Men men va bara tvungen att lägga in den här.


inte kul

Härligt väder idag alltså! Har försökt att bättra på brännan, men det är lite lam sol dom har. Jag satt ute i ungefär 1 ½ timme, men icke! Hade ju räknat med röda axlar iaf, men nejdå jag är knappt varm nu.  Vad är det för ide att ligga i solen och steka när man inte blir stekt. Attans.  Kanske skulle köpa lite sololja, men det blir så himla kladdigt. Ja läser ofta dessutom medens jag solar, och det är inte så roligt att få fettfläckar på bladen.

ha en fin kväll, ska antagligen lägga ungarna ikväll

Gratis fiskar!


Skypade med mamma i går och hon hade goda nyheter om Daisy, eller ja hon mådde bättre nu iaf. Hon orkade ibland klättra på gallret och tigga efter mat =)
Ni skulle ha sett henne när ja va hemma, hon orkade ingenting. Hon bara låg ner eller så försökte hon gå runt lite mer ramlade åt sidan hela tiden. När jag höll i henne så bara låg hon som om hon skulle dö vilken minut som helst. Kunde lägga henne på rygg utan att hon stretade emot. Ja va nästan säker på att hon inte skulle leva många dagar till efter att jag hade åkt. Men hon är en riktig lite fighter.

Vi pratade dessutom om min fiskar, har ju ett akvarium med ca 8 st firrar. Men två av dom är inte så “söta”  Det är en matglad praktbotia och en bossig siamesisk algätare. Men dom två är inte dom vänligaste, bom styr akvariet med järnhand.  Och jag kan inte köpa mer fiskar för alla blir uppätna. När dom två började växa så minskade antal fiskar stadigt i mitt akvarie.
  För några månader sedan hade jag en röd kampfisk, som man hör på namnet så räknar man ju med att den kan försvara sig. Men nejdå efter ett tag så va den bara borta. Så antigen hade den gjort en “hitta Nemo” eller så hade den blivit kvällsmat till bjässarna.

Jag är ju inte 100 på att det är dom som äter upp dom andra, eller jag är nästan säker på att det är praktbotian (den har jag tagit på bar gärning någon gång när den har ätit en död fisk). Men dom andra fiskarna som jag har haft länge dom blir då inte uppätna. Det är bara nya som blir middag.
  Så nu har jag då: 1 kilfläcksbarb, 1 röd Molly, 2 glasmalar, 1 liten mal, en liten praktbotia. Ja och så dom andra två skriver jag inte upp.               

Men så va mamma då inne på zooaffären Lupino i M.M och kollade då lite på fiskar, för hon kände att hon kanske vill köpa några nya. Men så pratade hon med expediten om dom glupska firrarna jag har. Och den personen avrådde henne från att köpa några mer fiskar så länge vi har kvar dom två.
  Men så hade expediten föreslagit att mamma kunde lägga fiskarna i kokande vatten om hon inte ville ha dom kvar!!!! Har ni hört på maken?! Det är ju mord. Kommer inte på frågan sa ja till mamma bara! Vi ska inte koka mina fiskar!
 Herregud!

Så jag föreslog att mamma kunde ge bort dom till någon, kanske någon på hennes jobb, men hon trodde inte att någon skulle va intresserad. Undrar varför… =P

Men jag tror inte att mamma vågar koka fiskarna utan mitt godkännande(som aldrig kommer att komma) Hon skulle ha kokat dom och sen sagt till mig att dom bara dog av sig själv.  Men nu är det för sent.
  Jag vill heller inte ha dom kvar. Men jag vill inte steka eller koka dom heller!

Ingen här som vill ha dom, nu när jag har pratar så gott om dom?  Ni får dom helt gratis.

X- Man

Jag har fått sånt hjärnsläpp när det gäller att blogga, det finns liksom inget att skriva. Inget intressant iaf.

Juste jag kan berätta att jag typ blivit besatt i;   www.watch-movies-links.net. Ganska dålig kvalité på filmerna, men dom går att se på. Ja det är alltså en sida där man kan se alla nya filmer som kommit ut. Ja såg X-Man origins: Wolverine. Shit så bra den va, eller så va den bra för att Hugh Jackman är så j*vla snygg! Satt och dreglade hela filmen.






softis

Ja då ska jag snart sticka till jobbet, lunchen idag fick bestå av en cheeseburgare och mjukglass(softis) =P från donkan.

Min orangea mobil börjar demonstrera lite tror jag, satte alarm igår för  9:00  idag. Men nejdå den sket i och ringa, och nu när jag tänkte efter så satte jag alarm i förrgår också. Vilken tur att jag inte skulle upp till något viktigt >=  
  Den har aldrig gjort så förut, har alltid varit trogen och väckt mig. Får nog sätta väckarklockan jag har på nattusbordet istället. Svikare.

Jaja nu hinner jag inte skriva mer, ska byta om och sen börja min vandring. Kommer hem vid 11 i kväll.

Ha en fin dag!

GRATTIS Linnea

Idag fyller min lilla kusin Linnea 14 år





 Grattis grattis till henne!

=)


självklart badar man 1 maj!

Nu återstår det  egentligen bara jobb i resten av helgen, och det kanske är skönt det. Har haft fullt upp båda torsdag och freda.
 
Jaja så va det, på fredagen så tog vi tåget till Billingstad till mig för att hämta badkläder. Så gick vi först till Donkan för att käka lite, och drog efter det vidare till Sandvika och Kalvöya. Bytte om till badkläder och kände lite på vattnet, doppade fötterna. Så höll vi nog på i en halvtimme innan vi sprang i vattnet. Och brrr det riktigt iskallt, fötterna nästan domnade. Så la vi oss på klipporna för att värma oss i solen.

Vid åtta va vi färdiga för att gå hem och då bestämde vi oss för att gå till Tanya igen för att se på en film, Twilight . Helt okej film alltså, men lite lamt slut. Det blev för lyckligt slut…

Men nu väntar jag på att Saab ska logga in. Humm eller så ska jag kanske gå snabbt till Joker för att köpa lite mat, måste ju ha något att äta i kväll  på jobbet…
Jag  ja jag tror jag gör det, ja stcker nu så är jag tillbaka om max 20 min.

snakkes

ZzZzZzZz

okej, jag är inte hemma just nu, sov över hos Tanya eftersom det blev lite sent. Och efter ett x antal tequila och öl så vad det inte så kul att gå hem och lägga sig. Men vi somnade dock ganska snabbt ändå när vi väl kom i säng, jag sov i en otroligt bekväm soffa. Vaknade först klockan 07:00 på morgonen av att jag hade drömt att jag sov till 7 på kvällen. så jag fick lite smått panik att jag hade sovit bort hela dagen. 

 Men nu ska jag och Tanya gå upp och käka lite frukost. Glömde att nämna att vi hade väldigt kul igårkväll. 

ha det fint. Sorry Saab får se när jag kommer hem, vi skulle ju ha skypedejt. 


love ya  

RSS 2.0