minnet är bra men kort!

Åå det är så frustrerande. Jag hörde en bra låt MTV, och så tänkte jag att jag skulle komma ihåg vad den hette. Och jag kom ihåg det, en liten stund! När jag bytte kanal så hade jag plötsligt bara glömt det. Jag kommer inte ens ihåg hur låten gick!

Jag ska försöka beskriva musikvideon så kanske någon känner igen den, min vän Saab brukar va bra på låtar. Då ska vi se…

Det är en ganska snabb låt, och det är två st killar som sjunger, en av killarna har brunt axellångt hår, han är ljushyad. Den andra killen är mörkhyad med mkt kort hår.

Okej, den ljusa killen sjunger inne på en bar, och han har massor med cowgirls dansandes runt sig. Och några cowboyar sitter vid baren och bara kollar på tjejerna.

Hum.. Den mörkhyade ser man inte så ofta, ibland ser man honom dansa med någon tjej.



Idag började jag jobba från 07:45 till 11 och ska tillbaka igen kl 14:45, samma blir det i morn. Lyllos mig fick låna hem hemtjänstbilen jag kör, så jag slipper gå den 45 minuter långa vägen. Ska även få köra hem den i kväll och köra till jobbet i morn.  Det är verkligen dom snällaste människorna på mitt jobb!



PS. mina små klagande vänner! Nu har jag ändrat så att inte “W” saknas i det förra inlägget!  ;P

GRATTIS MAMMA

Idag fyller min kära mamma år.
 Så 1000 grattis kramar till henne!






Du är den bästa mamma! Jag älskar dig!

ÖÄÅZYXWVUTSRQPONMLKJIHGFEDCBA

Hum…kan inte komma på något intressant att skriva, så det får bli ett kort inlägg om vad jag har gjort dom senaste dagarna.



Ja igår gick jag till Ikea efter jobbet, dom hade nämligen stor rea, rea på Ikea. Men jag gick ganska snabbt igenom och hittade bara ett par doftljus som jag köpte. Men det är kul att bara gå runt där inne och bara kolla på allt. När jag gått färdigt där inne gick jag vidare till “Smart club” för att köpa lite frukt. Ja det va väl det jag gjorde den kvällen. Hehe hela vägen hem så rabblade jag alfabetet baklänges, XD Jag kunde det inte alls när jag började, men när jag väl va hemma så gick det ganska bra.

ÖÄÅZYXWVUTSRQPONMLKJIHGFEDCBA


Juste jag skypade med mamma innan jag gick och la mig. Btw jag tror att jag har bestämt mig för att stanna i Norge sommaren ut, om jag får hyra rummet(?) hos Birgit. Det känns skönt att veta att alla finns ju i Sverige, jag kan alltid komma hem!

Det som jag mest ser fram emot nu är att slippa denna familjen. Anne Grethe går mig verkligen på nerverna. Men det är ju ganska långt kvar tills juli!

Jaja det va iaf tisdagen.


   Idag har vi onsdag och det har varit en lugn dag, fick passa Caroline till kl 19. Så vi var ute lite och hon cyklade.

Men men annars har det inte hänt något intressant. Det snöade idag =( men som tur va kom det inte så mkt, ja hoppas ju verkligen att snön snart ska försvinna, det suger att inte våren har kommit hit ännu, eller värmen är ju här.

Nu ska jag gå och se på Lost.

Ha det fint


Är nog inte färdig med Norge riktigt ännu...

När man går här hela dagen ensam och städar så har man mycket tid till att tänka. Idag har varit en sådan dag. Och det stora tänkeämnet har faktiskt varit om jag kanske ska jobb i här i Norge hela sommaren. Förut har jag ju tänkt att jag skulle åka hem för at jag inte har någon stans att bo här. Men så nu i helgen så pratade jag lite med en ur personalen i hemtjänsten, bara allmänt sådär. Och så säger jag att jag ska åka hem när jag slutat hos familjen och så, och jag ju inte har någon stans at bo heller. Och då svarar hon att hon förut hade haft två sjuksköterskestuderande som bodde hos henne i hennes “pikehus”. Nu vet jag inte riktigt vad det är, om det är ett rum bara eller en mindre lägenhet sammansatt med huset. Men iaf det är inte viktigt. Men jag sa till henne att nje jag vill nog åka hem.

Så då förstår ni kanske vad jag har börjat tänka på. Jag har dock kommit på väldigt många fördelar med att stanna här hela sommaren ut:


+ Jag slipper söka sommarjobb, det vore ju så skönt att ett år bara slippa allt som har med det att göra.

 +   Jag slipper gå för upplärning om jag får något nytt jobb, det finns inget så jobbigt som att komma till ett helt nytt jobb och inte kunna något. Eller man kan ju, men man vet ju inte deras rutiner. Och så gör man fel hela tiden känns det som.

+ Jag får säkerligen högre lön här än vad jag skulle få i hemtjänsten i Sve. Och annat sommarjobb också för den delen.

+ Jag slipper leta upp referenspersoner som jag ska skicka med när jag söker sommarjobb. Heheh mina börjar bli lite för “gamla” så jag borde väl egentligen uppdatera det lite kanske. Men som sagt det behöver jag ju inte om jag stannar här, allt det är ju avklarat.
  ( hehe måste tillägga att den första meningen blev lite konstig, det låter som om man ska skicka med personena på posten. Men det jag menar är självkart att man skickar med deras ´namn, tel.n och arb..)


+ Tanya  ska vara kvar här tills oktober.

+ Jag kommer bli rik XD  , om det inte blir för hör hyra där jag ska bo!



Humm... nu kan jag inte komma på några mer, trodde jag skulle ha många fler faktiskt. Men jag tycker ändå att det är ganska bra anledningar som jag har kommit på. Men jag har bara grävt lite på det på ytan ännu, jag måste tänka mer tror ja. Och självklart fråga henne om jag kan få bo där också, men hon sa att om jag ville stanna så var det inga problem. Så jag skulle ju tänka mig att jag får bo hos henne, nu vet jag dock inte vart hon bor.

 Ja skulle ju också innerligt hoppas att jag skulle kunna ta med mig Sussie och Daysi, men det är många som har fördomar om råttor. Men hon som hade huset, Birgit tror jag hon heter, hon är i 45 årsåldern, och från Danmark och hon ser ganska tuff ut. Ingen kommer och sätter sig på henne liksom!

Och hur skulle jag göra med min bil? Det skulle ju vara bäst att ta hit den då, men jag har hört något om att man ska ha norsk försäkring och att det blir väldigt dyrt, men jag har bara hört det i förbifarte, någon som vet något om det?

 Nu vill ni väl ha nackdelar också. Då ska vi se...Nackdelar med att stanna:

- Min familj är ju i Sve, och dom kommer jag självklart sakna. Jag kommer nog inte kunna åka hem så ofta när jag väl börjar jobba. Skulle tippa på att jag får jobba mkt. Eller nu åker jag väl inte hem så ofta heller liksom!

- Det är samma med mina vänner, speciellt ♥Saab och Moa♥. Men det blir kanske lättare för dom att komma och hälsa på när jag kommer till normala människor!  Fast jag antar att Saab inte kommer att jobba så lite hon heller. 

- Jag kommer att missa många Lyngevi, och det är ett riktigt stort NEEEJ!!! 

- Jag kan inte köra runt och skryta med min fina bil hela sommaren. I denna kommunen jag bor i är alla typ rika och kör stora feta skrytbilar! Jag ser typ dom nyaste BMW:na hela tiden på vägarna!




    Detta blev ett långt inlägg, hoppas ni orkade läsa allt =)


    Men kan ni inte skriva kommentarer om hur ni tycker att jag ska göra?  Stanna eller åka hem.


200 lappen

Två lyckade dagar på jobbet. Trevliga kollegor och all. Men måste säga att det är ganska skönt när helgen är över också, det är sån full fart! Men i lördas när jag var på väg hem från jobbet så ringde Tanya som var på väg till Sandvika och frågade om jag skulle komma dit och joina henne. Jag svarade att jag bara skulle hem och byta om, och sedan ta tåget. Och att hon skulle ringa om 40 min för att se vart jag var. Så väl hemma så käkade jag och kollade sedan på Internet när mitt tåg skulle gå. Å det visade sig att det skulle gå ett om 14 minuter, så jag fick lite brådis. Och tog för lång tid på mig att fixa mig i ordning så jag fick springa hela vägen till tåget! Jag kom i tid med väl där upptäckte jag att jag glömt min mobil hemma, och Tanya som skulle ringa! Men jag chansade på vi skulle hitta varandra i sandvika ändå. Och som tur va kom hon och mötte mig vid stationen.


Vi gick en härlig runda på en liten ö.
  Det är så lätt att prata med Tanya och vi förstår varandra precis. En stor del av tiden använde faktiskt till att avreagera oss, vi snackade helt öppet om hur irriterade våra “familjer” är.

Det är sånt jag inte pratar med mina andra vänner med, dom skulle inte förstå. Nje allvarligt talat det skulle dom inte. Men inget illa ment, men dom har aldrig varit praktikanter och dom förstår inte våran situation.


   Men var har många norskar emot svenskar? Det är så ofta man hör skit om oss! Jag hör nästan aldrig svenska som snackar skit om norskar( förutom Moa!! )  =O =D. Nu ska ni inte tänka “men du och Tanya snackade ju skit om dom” För det gjorde vi inte, eller jo kanske lite men det hade inget att göra med att dom va norska, dom skulle lika gärna kunnat vara från Sverige.

Nu ska jag sluta att klaga och berätta att jag hittade en 200 lapp idag på väg till jobbet, det gjorde dagen ännu lite bättre faktiskt.



Ha det gött


bilder

Jag orkar inte skriva så mycket idag, så jag lägger bara upp några bilder  XD


Här är huset jag bor i.




Här är en bild på en studsmatta, ja va bara tvungen att ta med denna bilden för att ni skulle se hur mkt snö det är. Denna står mitt på gräsmattan.


Det va lite keligt väder när jag tog bilderna härom dan. Men idag har det varit flera + grader och strålande sol! Så skönt att jag gick i min vårjacka!


Kramar


 


blommor och bin

Igår efter jobbet gick jag in på ”Plantasjen” en blomaffär som hade söndagsöppet. Ja va ute efter några krukor tll mina växter. Och så ville jag ha något som blommade. Det är så mysigt att gå runt ibland alla växter, och så är det så fräscht att andas där inne. Till slut hittade jag lite grejer som jag köpte. Och bara för att, så slog jag in allt i papper och gjorde det fint!



Så nu ska ni få se vad jag har köpt:



Okej vad ni ser här nu är:

- En svart/vit blommig kruka för bara 10 kr!
- En liten lila kruka för 10 kr också.
- Påskliljor för 9 kr. Dom kommer bli så fina och lukta gått när don blommar.
- Och en påse nötter, mmm

På tal om nötter,  inne i affären fanns det lite godis man kunde köpa. Och jag blev så sjukt sugen på choklad, men det va liksom söndag och då har jag ju sagt att jag inte ska äta godis. Men jag tog en påse godis i min korg och gick mot kassan med mina grejer. Men så i sista minuten lyckades jag övertyga mig själv om att jag skulle ta en påse nötter istället. Det va nog ett bra val.


 


Stabaek - Lilleström 1-1

Ännu en väldigt trevlig lördag men Tanya. Lördag eftermiddag tänkte jag att jag skulle ta det lugnt den kvällen och bara jäsa framför tvm. Men så blev det inte. Tanya ringde vid 18 tiden och frågade om vi skulle ta en promenad inne i Sandvika. Jag klädde upp mig för jag anade att vi skulle gå och ta något att dricka på någon av pubbarna. Vi gick väl runt lite i en halvtimme och kollade läget, och bestämde oss sedan för att gå in på en liten lugn pubb och bara sitta och prata. Jag började med att ta en Smirnoff ice, och det va inte alldeles för dyrt, som i Sverige tror jag. Kommer inte ihåg vad den kostade.


En bit ifrån oss satt en ganska snygg kille och tittade på fotboll ( StabÆk - LillestrØm).  Det är visst många svenskar som spelar  i Stabaek. Det är det vi ska heja på.
Men iaf när Tanya gick iväg en stund för att köpa något, så frågar en dam i 40 års ålder om vi två är tillsammans, jag och killen alltså! Förs är det som om vi två bara tänker what? Men så tittar vi på varandra och så kläcker killen ut sig, jo vi är tillsammans, vi har bara en dålig dag och är ovänner just nu! Jag fattar ju det roliga och svarar att ja så är det. Heheh men tjejen fattar ju att vi skojar och fortsätter med sitt.


  Sen går jag för att köpa en tequila shot, och den kostar bara 68kr! Va inte det väldigt billigt? Jag fick dessutom ett väldigt stort glas, ett shot glas alltså! Men men eftersom det är så mkt i glaset så vill jag inte ta hela på en gång så jag börjar med bara halva, och det kändes alldeles lagom. Killen kommer efter en stund till oss och pratar lite, han va verkligen jättetrevlig. Hans mamma var visst från Gbg, Hisingen. Och han pratade relativt bra svenska, fast det va några uttal som han inte fick till. Han jobbae även i en butik i storcentret så jag ska nog se om jag ser honom någon gång.


Men jag skulle upp tidigt på söndamorrn så jag och tanya åkte nog hem tid 11 tiden.




Kvikk lunsj



Detta är vad jag fick köpt i fredas, det är dessutom det jag ska leva på hela helgen J . Eller på söndag kan det hända att jag går till Donkan, det är ju bara det som är öppet här på en söndag typ!

jag måste bara tillägga att "Kvikk lunsj" är godis! Det är kexchoklad och inte lunch som man kan tro. 


Som ni säkert vet så har jag jobbat idag. Så jag har väl inte så väldigt mycket att berätta. Jag trodde egentligen att jag skulle gå till bara 12 men så visade det sig att Lotta nog hade sagt fel till mig, så jag fick gå till 3. Jaja det blir ju lite extra pengar. Längtar tills jag får lön snart = D

Juste om ca 3 veckor kommer jag hem, den 3 april. Och jag är ledig i hela 10 dagar! Längtar

Ha de i bade


städat

Nu har jag äntligen slutat, det va ganska lugnt nu på slutet. Caroline och Anniken lekte för sig själva och Andreas var inte hemma. Så jag har bara plockat bort efter middan och gjort ordning i köket sen kom Anthon och jag kunde gå ner till mig. Och där möttes jag av världens stökigaste rum! ( kolla nedan på före-efter korten) Så jag bestämde mig för att ta på lite musik på datorn och sedan sätta igång att städa. Det är ju inte ett stort rum så det gick ganska snabbt egentligen.  
 

Om en stund ska jag gå till Smart club som är ännu ett köpcenter, och detta ligger i Slependen, granne med Ikea. Men iaf där ska jag köpa lite sojamjölk och någon müsli eller fågelmatJ som jag kan ha till frukost, lunch och middag i helgen J å så ska jag köpa mkt frukt att ha uppi. Ja jag vet att jag har fått lite konstiga matvanor på helgerna, men det får gå! 


       FÖRE 



    EFTER



     FÖRE



     EFTER





Ha en fin helg!

shipilishopp

Igår tog jag en promenad i össnö till Sandvika, jag blev nämligen väldigt shoppingsugen efter att jag hade sett en designers vår/sommar kollektion på tv. Och det som känns mest inne i vår och sommar är nog den vita blusen eller vit tunika. Och till det ska man ha ett stort lössittande  skärp på höfterna,  i skinn, . Det är även mkt indian- och Mexikotema som funkar, så då är det västar, skor, skärp och väskor. Allt i brunt skinn.

Men iaf jag kom till Sandvikastorsenter och kollade runt lite, jag letade efter någon vit blus och ett stort skärp. I början hittade jag inte direkt snygg eller så passade det inte bara. Men så kom jag till Vero Moda och hittade nästan precis vad jag letade efter ( bild nedan).
  När jag hade köpt den så började jag gå mot utgången och passade då på att springa in på Indiska och fick köpt ett par brun/gula leggins som jag ska ha under mina trasiga jeans. Till sist gick jag in på Gina Tricot för att titta efter ett stort skärp, men jag var för kräsen och fick inte köpt något där inne. 



Innan jag ska börja använda den ska jag hitta ett brunt skärp.

snart helg

Denna veckan har ju gått något sjukt fort, jag har knappt hunnit blinka. Slöseri med tid säger jag bara. Så snart är det helg igen och jag ska till hemtjänsten och jobba. Det är väldigt mycket jobbigare att jobba där än här hos familjen ändå tycker jag det är så mycket roligare. Det är dessutom väldigt trevliga människor i hemtjänsten både personalen och dom vi åker ut till.

Denna veckan har jag passat Caroline väldigt mycket, eftersom Anne Grethe har varit i Rom och Anthon jobbar mkt.

Här är två bilder på min  lilla kompis!



40 bullar

Idag har jag bakat lite (40st) bollar, och inga fotbollar om ni trodde det, utan vanliga bullar. Men jösses vilken lång tid det ska ta, dom ska jäsa och jäsa, så ska dom bara vara inne i ugnen i några minuter.

Jaja goda blev dom iaf. Det är barnen som ska ha med dom på skidträning tror jag.



mmmmm




Imorn ska jag nog gå till hemtjänsten och lämna mitt skattekort till Charlotte, så att jag kan få lite(!!) lön. Det ska föresten bli så gött att få mycket lön, hoppas hoppas att jag har någorlunda hög timlön. Nej jag har inte tagit reda på det! Det får bli en överraskning J

Ha det så bra!

Klick Klick

Just jag har nog glömt å berätta att jag har köpt en kamera, en väldigt söt liten vit/silver digitalkamera. Har letat länge nu, och har kollat mycket i olika teknikbutiker. Men så är det lite krångligt med vilket pris man ska välja tycker jag. Så att det inte blir för billigt heller, den ska ju vara bra också, och fin! Så den jag har nu är väldigt fin. Köpte den på "Elkjøp" eller med andra ord "El giganten". Men men ni vet norska och deras översättningar!


//Smile to the camera


Jag svänger men det gör inte bilen

Idag har jag jobbat hela dagen, ja verkligen hela dagen! Började klockan 07:45 i morse och skulle egentligen gå till kl 15:00. Men någon hade blivit sjuk och kunde inte komma till jobbet, så dom frågade om jag kunde hoppa in istället. Och jagsom bara har pengar i mina tankar kunde inte säga nej. Jag hade inte direkt något bättre för mig. Så när jag egentligen skulle sluta så börjar jag mitt nästa pass och jobbar till klockan 21:00.
   Det har snöat hela dagen och det va självklart fullt på vägarna, vilket gjorde det lite svårt att ta sig fram överallt. 1000 ggr tänkte jag just denna tanken “Jag svänger men det gör inte bilen” Och så var det kom man för fort i en kurva så var man plötsligt på andra sidan vägen. Men men inga olyckor skedda!
   Som tur va slapp jag att gå hem när jag slutade, fick nämligen skjuts av en av killarna. Ja hade nog stupat om jag skulle gå den 45 minuter långa vägen hem.

Nä nu har klockan blivit för mycket, så jag ska krypa i säng.
Natti natti

Lördag

Hade en såå trevlig lördag, roligt sällskap. När jag kom hem från jobbet vid 16 tiden så åt jag lite müsli och banan och åkte sedan till Sandvika för att möta Tanya.Vi två gick först runt och kollade i affärer, jag fick köpt mig ett par jeans. Sen så kom Tanyas kille och en kompis och mötte oss. Så vi följde med dom till Drammen till deras lägenhet.  Det skulle ju va lite som en fest men; lättöl?! Massor med lättöl hade dom. Man kan lika gärna dricka cola eller fanta! Men men det va väldigt trevligt iaf,  jag och killarna spelade “resident evil” brr det va lite läbbigt spel faktiskt. Ganska omoget spel om man tänker efter, man bara ägnade sig år att skjuta ihjäl människor, och det såg dessutom väldigt riktigt ut.
 Efter det så körde vi ett bilspel. Men jag fattade inte rikigt poängen med det. Man körde ju bara runt på en bana, och körde man för fort så kom polisen efter än. Men det va liksom ingen tävling mellan olika bilar.

Jag och Tanya lagade till lita tacos, och vi hade ganska roligt när killarna letade efter en försvunnen gurka. På tal om ingenting så va den ena killen väldigt snygg faktiskt, och förståndig. Hans kompis försökte att få honom att köra bil, fast än att han hade druckit! Hur kunde han försöka få honom till det, som tur var vägrade han. Eller jag och Tanya hade ju inte åkt med om han skulle köra när han hade druckit. Det är nog det biggaste NO NO som finns!

Jag skulle åka hem tidigare än alla andra eftersom ja skulle upp tidigt på söndagen, så tanyas kille ringde en annan kille som kunde köra mig till tåget. Denna killen var så välklädd och proffsig i beteendet alltså, han verkade ganska ung men ändå så proper!
  Så när vi kommer ut ser jag hans bil, jag behöver inte ens kolla märket på bilen, han kör nämligen den snyggaste BMW jag har sett, förutom min egna! Den var såå fin. Den såg nästan ut som min fast mycket nyare modell.  Jag blev nästan kär i killen bara för han körde den bilen!

jobb, jobb, jobb

Jag tror jag skippar det med att flytta hit när jag har slutat hos familjen. Det va inte lika roligt när ingen kunde vara här med mig, alla praktikanter kommer ju också att åka hem. Frågan är väl vart jag ska sova när jag flyttar hem, min lillebror har ju tagit över mitt rum. När jag är på besök hemma så sover jag i en tältsäng i vardagsrummet. Men men det gör väl inte så mycket, få se till att söka lägenhet. Det skulle va lite kul att kanske flytta till Hedbo och bo granne med Saab, men då är ju frågan vart jag ska ha min BMW. Alla som känner till Hedbo vet att man inte har fina bilar där, om man inte vill ha inbrott i bilen förstods.  Men det löster väl sig.

 Så nu blir det till att söka sommarjobb i Sverige, pust det finns inget jobbigare!  Men jag har iaf mejlat verksamhetschefen på marks assistans, för att bli personlig assistent då. Och så har jag sökt något inom SÄS, jag tror att det är både i Skene och Borås lasarett(mamma har sökt) . Så delar dom ut än vart man passar bäst liksom. Mamma (som är väldigt engagerad i mitt sökande av sommarjobb) har nu ringt till den personen som har hand om sommarjobb och hört varför dom inte har hört av sig ännu. Och bra var nog det för på måndag ska vi få reda på om jag kanske har fått jobb på kirurgen i Borås. Hoppas hoppas. Det vore så lätt om jag bara fick jobbet där, så kan jag sluta leta och söka mer jobb.
  Om jag dock inte får det jobbet så får jag väl söka i hemtjänsten, äldreboenden och bla bla bla…det finns 1000 olika jobb man kan söka ju. Men det känns ju som om jag har prövat alla lätta jobb nu, nu vill jag till lasarettet och jobba!    

go natt då, ska upp tidigt i morn och jobba, har satt klockan på ringning 06:20 yeey!

Grattis Moa

1000 grattis till moa (tanten) i efterskott! Hon fyllde nämligen år  den 1 mars. Hoppas hon hade en SUPERBRA födelsedag

Är hon inte söt!!




Men urs Moa! Vad är det på den bilden?

Elsa 4 år

Idag fyller min lilla kusin 4 år


Här är hon, hennes bror Tim ärockså med på bilden <3








Är hon inte den sötaste!!

helt lost

Nu var det några dager sedan jag byggde så jag inte riktigt vad jag ska börja att skriva…  Jo jag kan berätta att jag mötte en ny praktikant igår, det var en av Carolines kompisar som gick med henne. Hon var från Ukraina tror jag, men hade bott länge i Norge och pratade norska. Först tyckte jag det lät som om hon snackade svenska, men så var det inte. I ungefär 15 minuter hade jag och Caroline följe med dom från barnehagen. Men hon var nog lite äldre än mig skulle jag tippa på, jag frågade dock henne inte. Men jag skulle tro att hon var närmare 27 kanske.

På senaste tiden har jag Inte suttit framför datorn så värst mycket, och det känns skönt det! Hela kvällar kan annars försvinna om man sätter sig vid datorn och börjar surfa. Istället har jag börjat tokläsa, nästan varje ledig minut har jag satt mig och läst. Det är nämligen så att jag läster den bästa boken jag vet; Grottbjörnens folk. Den är något så otroligt bra, och jag får inte nog av den. Snart har jag läst ut den och jag började för ett litet tag sedan. Det dummaste är väl att jag inte tog med mig den andra boken hemifrån; Hästarnas dal. Och jag åker nog inte hem fören till påsk. Jag har alla fem böcker.
  Jag har redan läst alla en gång men det var nog i åttan eller nian, och jag älskar den lika mycket idag som jag gjorde då.

Btw så måste jag fråga om Lost har börjat i Sverige? För i förra veckan i onsdags tror jag  så slog jag på tven vid 21.30, och just då började Lost. Och det va en del som jag aldrig hade sett. Och det måste ha varit ett nytt avsnitt för några av människorna hade jag heller inte sett förut. Men jag hängde inte med alls mycket i handlingen. Humm…
  Men jag måste ju se det ikväll igen, är ju ett Lost fan så jag kan ju inte svika programmet genom att inte titta för att det är lite krångligt att hänga med.

Men nu ska jag passa Caroline
Ha det

RSS 2.0