"Din sko" is the shit!

Har köpt värdens snyggaster skor idag =D, Hade ju tänkt mig att inte slösa mer pengar på ett tag. Men dom rent ut ropade och bad mig att köpa dom, ja kunde inte stå emot det!

När jag trod och övervägde om jag skulle köpa dom eller inte sa jag: “Okej kostar dom under 400 kr så köper jag dom!” Ja kollar på prislappen och så står det 399 kr, haha.

Jag provade att gå med skorna kanske 20 minuter , men jäklar vilken skoskav jag fick på tårna. Det blir till att använda plåster! Men det är jag van vid, har världens känsligaste fötter. Får skoskav av allt!
    Dessutom tar det närmare 10 år att få dom på sig! Man får knyta upp stela snörningen och pressa i foten. Men är skon så fin så är det värt det!

Fuck!

Fuck alltså jag får inte ordning på mina bilder! Jag gör som jag brukar göra men bilderna kommer aldrig! Jag blir galen. Undrar om dom är för stora, men jag har ju gjort det 100 ggr förut. Det är ju vanliga bilder jag har tagit med min kamera. Men ni får kolla på bilderna nedanför istället.

 Min helg har varit så fullspäckad, har knappt hunnit andas . Fredag segade sig fram, tills äntligen kvällen kom. Åkte till Tanya på kvällen och vi fixade oss och gjorde oss fina, sen drog vi till Sandvika och favoritpubben, vi cyklade dit =)  Jättekul!

Blev bjudna av ägaren på varsin öl, han är så trevlig!  Sen tog va varsin öl igen och blev sedan bjuda på resten. Starkare grejer. Urs efter en stark drink började jag bli lite borta, sen efter en drink  till så blev det för mycket!  Typiskt! Gå runt och må pyton och vara snurrig i bollen. Nei det inte roligt! 
 

Efter dom två första ölen så tänkte jag mig ett parti biljard, och de va ingen kö så jag kunde börja direkt och skulle då möta en japan. Men efter första skottet så skämdes jag ihjäl och lämna över spelandet till Tanya. Såhär lyckades jag med det förstaskottet, i vanliga falla är det hur lätt som helst! Iaf:
   Ja alla bollarna ligger ju i en trekant från början, så ska man ju skjuta den vita bollen på där så att alla åker år flera håll. Men när jag skjuter så hamnar min vita boll i det högra hålet på bordet!


  När pubben stängde 3 så hoppade jag och Tanya på våra cyklar och lyckades( tro det eller ej) att komma hem till henne, fast det gick lite kurvigt!

Lördagen blev det Tusenfryd, så roligt men varmt. Men vi åkta nog alla dom läskigaste. Men kändes det inte lite fattigt? Hum…en av bergodalbanan som man åkte lite uppochned ibland gjorde ju lite ont att sitta i. Och några va så korta att man inte hann sätta sig fören man va färdig. Jaja det va kul ändå.
   Så där va vi hela dagen och blev stekta, avslutade det hela med att åka till en liten sjö och ta ett dopp! Nice. Vi avslutade kvällen med att se på Scary movie. hahaha

Så Idag, söndag, åkte jag, Tanya, Josef och en annan kille till ett paintball- ställe. Där vi fick ha på oss kamouflagefärgade overaller och en häftig hjälm. Man såg asball ut, men jäklar så varmt det blev.  Så vi sprang runt i skogen och sköt på varandra, killarna mot tjejerna. Såå kul!  Tills det skedde en lite olycka. Så typiskt! Jo det va så att vi spelade som vanligt, och så ser jag att en av killarna börjar krypa fram bakom en träskiva, så självklart skjuter jag, för vi är ju mitt uppe i spelet. Men då har den jäkeln tagit av sig hjälmen, så självklart träffar jag honom i huvudet, ganska nära ögat. Så vi får åka till läkaren med honom, det förstör hela dagen. Det gick bra med honom till slut iaf. Men jag kan inte tycka att det va mitt fel! Alla vet att man inte får ta av sig hjälmen inne på banan, och när man ska gå ut ur banan utan att bli träffad så ska man gå och hålla sitt gevär riktat upp i luften. Så jag tycker att han får skylla sig själv att han blev träffad. Som tur va tyckte dom andra som jag också.
   Men det blir inget mer spelande på den dagen, men vi skulle få komma tebax på onsdag och spela gratis. Yeey, undrar ens om dom vågar spela mot mig. =P


Typiskt!

Skrev ett inlägg men det kronglade sig med bilderna, så jag ska försöka fixa det imorn. Men nu blev ja trött så jag går och lägger mig istället. Natti natti, hoppas ni har haft en bra helg, det har i iaf ja! 

Djurhimlen? är du galen!

Djurhimlen?! Djurhimlen Saab! Självklart ska dom komma till samma himel som oss, fast vi kanske också kommer till djurhimlen, vem vet?    Jösses Saab!  

Moa vad har du att säga om saken?


Det finns en bro, Regnbågsbron, som förbinder Himlen och Jorden.
 När ett husdjur dör, kommer det till en plats bortom Regnbågsbron. Där finns kullar och dalar med mjukt gräs, där våra älskade vänner leker tillsammans  hela dagarna.
   Där finns vattendrag med friskt vatten, massor av mat och solsken som håller dem varma. De gamla och sjuka djuren blir unga och friska igen, precis som vi minns dem i våra drömmar.
   Djuren är glada och lyckliga, men de saknar någon som betydde mycket för dem,
 någon som blivit lämnad kvar.

 Varje dag springer de och leker, tills den dagen kommer, då en av dem stannar upp, och tittar bort i fjärran. Blicken skärps, öronen spetsas och plötsligt flyger han iväg över det gröna gräset.

Hans ben bär honom fortare och fortare tills han återförenas med den han älskar. Ni möts i en omfamning som varar för evigt. Ditt ansikte blir kysst om och om igen,

dina händer smeker hans huvud som så många gånger förut och du tittar än en gång in i ögonen på
ditt trogna husdjur som så länge saknats i ditt liv, men aldrig i ditt hjärta.

Sedan korsar ni Regnbågsbron tillsammans för att aldrig mer skiljas...



kanske badar

Äntligen fredag! Denna veckan har segat sig nåt så otroligt, trodde aldrig vi ja skulle komma till helgen. Iaf jag har hela helgen planerad i minsta detalj, hehe eller kanske inte, på ett ungefär iaf. =)

  På freda efter jobbet åker vi, jag och Tanya, säkert och solar och kanske badar. Vi tar bilen till Tanyas bostad i Blommenholm, det får ni snart veta varför.  Efter det så går vi tebax till Sandvika, till favoritpubben, och dricker oss redlösa, eller kanske inte ; P
    Vi vanglar därefter hem till Tanya igen och sover. Då har vi plötsligt lördag. Vi gör oss i ordning för att åka ca en timme för att komma till Tusenfryd, sen vet jag inte vad som händer på en stund, det ger sig.

 Väl hemma från nöjesparken så vet jag inte om jag sover i Billingstad eller Blommenholm, tippar nog på att det blir hos Tanya. Men vi får se.    


Mina små vänner...

Fick just höra att min söta söta Sussie har dött, ja tror hon saknade sin kompis Daisy som dog för en vecka sedan. Ja kommer sakna mina små vänner. Men nu är dom i himlen och väntar, tillsammans med mina 1000 andra avlidna djur genom åren.

=(

sunny day la la laaaa

Fantastiskt väder i går, idag också för den delen. Men så efter jobbet åkte jag och Tanya för att sola och irritera oss på nakna barn som kastade bollar på oss. Klockan hade redan hunnit bli ca 18 så solen stekte oss inte som vi hade velat, så efter ett tag drog vi till våran lilla pub för att ta oss en kopp kaffe. Vi kollade på när andra spelade biljard, man blir som paralyserad, det går inte slita bort blicken. Men så bestämde vi oss för att ta en runda vi också. Och det gick OTROLIGT bra! Vi två spelade alltså tillsammans mot två andra killar, men vi va imponerande. Vi förlorade dock men både vi och killarna hade bara den svarta kvar.

Vi tog lite påtår och va lite uppe i varv så vi bestämde oss för att spela och imponera igen! Men f*n heller! Vi fick inte ner en endaste boll, jag höll på att skämmas ihjäl! Under hela spelet till slutet så fick vi ner två bollar, en av dom råkade dock killen skjuta i åt oss. Jag förstod ingenting, men vi fick aldrig några bra tillfällen!  Osis! Det va ju skämmigt!

Idag är vädret underbart, har legat ute och stekt lite, så klart. Men nu när ja har slutat jobbet hade jag tänkt mig att åka och bada, Tanya slutar dock inte fören om ca en halvtimma. Kanske ska åka runt lite och leta efter någon annan badplats, så plockar jag upp henne på vägen när hon ringer. Tror säkert det är fint väder i Sverige också så ni får ha det så bra och ligga och sola er. cu   

Helan går

Hela min helg har egentligen varit underbar! Först midsommar som jag firade med släkten och lördag va de grillning och fest hos Saab. En av dom roligaste någonsin. Mina två bästa vänner va där, och mer killar än tjejer, yeey! Dock inga killar i min smak, förutom Moas och Eriks kompis som va så charmig.

Drack dessutom lite mer än man borde kanske, mitt humör blev ju på topp. Men när man reser sig upp och ska gå någonstans så känner man sig lite ur gängorna. 

Fick dock höra ganska jätteofta att jag pratade norska, fast jag ansträngde mig för att inte göra det. Man tycker att dom borde börja vänja sig snart att det är såhär jag låter när jag pratar. Moa brukar iaf tillägga att det låter fint när jag pratar, tack Moa!

                                                                                        
Körde min fina bil hit till Norge också, det va lite ensamt i början. Annars va det bara raka väg så det va inte så mycket att se på. Det bästa va nog att ca varje mil stod det en skylt typ "Oslo 20 mil". Så man visste att man va på rätt väg, och så hade man bra kolla på hur långt det va kvar. Till och med genom Oslo va det tydligt skyltat till Drammen. 

I Fredas

När jag skulle åka hem i fredas va alla bussar till Göteborg va helt fulla! Varför kan dom inte sätta inte fler bussar när dom borde vet at det är många som ska åka över midsommar! Och självklart köpte jag ingen biljett i förväg, varför! Varföööörr!
 
 Ja gick till bussen iaf för att se om ev någon hade avbokat sin resa. Spänningen va olidlig när man stod där och väntade. Det va jag och en tjej till. Vi frågade chaffisen om det va några lediga platser, då va det 5 lediga, men vi fick vänta en stund till för att se om någon kom senare. Så kom det två killar, typiskt. Så va det 3 platser lediga, så kom det 1 tjejer med biljett, fuck! Å då va det ju bara en plats ledig och vi va två som hemskt gärna ville åka med, vi stod och vände och vred oss, båda vill på! Men så i sista sekund typ så kommer det en till. Ja det blir väl rättvist iaf att ingen av oss kom på. Trevlig tjej, hon va nog ca 50år. Hon föreslog att jag kanske kunde kolla upp hur tågen gick till Gbg, hon hade för sig att det gick ett vid 1 tiden. Hon skulle nog också ta det så vi hade följe. Som tur va skulle ett tåg gå prick ett.  

Det är det keligaste att åka tåg! Då föredrar jag faktiskt buss framför det! Nje det blir så enformigt, man bara kör rakt fram.  Det satt två damer framför mig i tåget, dom satt liksom vända mot mig. Och ibland så fick jag för mig att dom pratade om mig, dom pratade nämligen tyska. Men så satt dom och pratade och kollade lite på mig och så svarade den ena “mmhumm“, eller “mhum“! ja tyckte det lät precis så som det låter när man pratar med någon i telefon och man vill inte att den som sitter bredvid ska förstå vad man pratar om. När jag målade naglarna så gjorde dom det igen. Och kollade jag upp på dom så kollade dom alltid på mig, fick ögonkontakt med dom flera ggr. Men dom log mot mig iaf! Nu kanske jag bara va lite känslig och inbillar mig, dom kanske alltid säger då! Vad vet jag!


Aj då!

Utan att tänka mig för när det ringde förut så slängde jag bara upp telefon till örat, och AAAAJJJ!! Stakars Tanya höll nog på att bli döv. Bara för att jag slog mobilen mot min piercning. Aj.

Payback's a bitch

Nu har två tjejer hört av sig till mig, dom ska nämligen ev söka jobbet som au pair hos min familj när jag slutar här. Fortsätter dom och ringa till mig först före dom söker jobbet kommer familjen aldrig få en au pair! Haha, dom frågar iaf lite om mitt jobb och jag får berätta lite hur min dag ser ut, ja skrämmer verkligen iväg alla när jag inte förfinar något. Det är ganska roligt, man hör riktigt hur dom tappar intresset efter en stund, dom har redan bestämt dig att inte komma hit.
  Nej nu får ni inte tycka att jag är elak! Jag säger ju bara sanningen till dom, jag behöver inte ljuga för att dom ska bestämma sig hur dom ska göra.

  Mamman i familjen frågade mig för ett tag sedan om jag kanske hade någon kompis som kanske skulle vilja ta över efter mig när jag slutar. Jag tänkte först på Moa och sen Saab.  Haha jag började nästan skratta när hon frågade det, ingen av mina vänner skulle komma hit, eller så skulle jag inte tillåta dom.   


Pörfekt

Gjorde alla mina uppgifter hypersnabbt idag för att hinna att åka till Sandvika och ta en fika med Tanya. Det blir dock lite dyrt att alltid sätta sig vid ett café, så vi gick istället in på Ica och köpte lite smågott. Före det va inne på BR-leker och letade efter en liten barbiedocka. Tanya hade nämligen blivit bjuden till ett barnkalas. Så vi hittade en liten blond docka som vi tyckte passade bra. När vi gick vidare så hittade vi andra barbie som kostade upp till 699 kr! Det stod “Original” på deras boxar, men vem köper dom dockorna till sina barn?

Fikan tog vi vid ån på en trappa i solen, det va dock lite kallt. Men mysigt iaf.
  Så kommer jag att tänka på att “tatoo” va öppet idag. Och jag har funderat på att pierca mig i örat, nu vet jag inte vad det heter men ni ser på bilden vart jag menar. Ja gick in och frågade om dom gjorde det och svaret blev ja. Jag bestämde mig för att  tänka på saken lite till, så jag och Tanya fortsatte att gå. Men så när vi va på väg mot tåget så ändrade jag mig, och vi gick tillbaka och fick tid direkt. Ja får erkänna att ja va ganska nervös, men ändå va det ganska roligt.  Men ja blev förvånad att det inte gjorde så ont som jag tänkt mig. Visst gjorde det ont, men det va inte så att man inte stod ut. Efteråt berättade hon hur jag skulle göra rent såret och hur jag skulle vrida på ringen och lite allt möjligt. Hehe det roligaste va nog att hon pratade som om hon va inspelad. Tänk er att man bara läser upp ett papper bara rakt av, så lät hon. Hon hade dock inget papper hon läste på.
   Ska komma tebax om två veckor, för att hon ska se att jag sköter det hela rätt.  =)
Men jag är riktigt stolt över mig själv, och det blev så fint!    

                 
                                                                           Pörfekt!
                                                             =)    =)    =)    =)    =)    =)    =)
 


  Undrar nu lite hur jag ska sova, tryckte ju nämligen igenom ett gammalt ihopväxt hål långt up på örat, på vänster sida, den nya är på höger. Så det ömmar ju på båda sidorna! Får väl ligga på rygg eller på mage med ansiktet i kudden =/

Göttans

Fick lägga Caroline i kväll. Jag som hade hoppats på en promenad och kanske ett bad med Tanya. Så är det, ska bli något otroligt skönt att sluta här. Ja vet att jag tjatar om det, men det ska bli gött. Är lite spänd över hur det ska gå att flytta in hos Birgit.

Sitter nu och gnager en lakritsrot. Lyckades hitta det häromdan i en liten Krims-kramas-butik. Det är så gott att sitta och bita på. 
Billigt va det också, för det va många rötter man fick med i påsen





Nu har klockan redan hunnit bli 20: 40, så jag ska nog slänga mig framför tven top model USA, vet dock inte om det börjar 21:00 eller 21:30. Men annars finns det väl alltid något annat att vila ögonen på under tiden.

Jo förut när jag var ensam hemma så ringde det på dörren, jag tänkte att jag struntar i att öppna eftersom igen är hemma ändå. Men så ringer det igen så jag går och öppnar. Så är det en vän till Anniken som jag aldrig har sett förr. Så frågar hon då om Anniken är hemma, men jag svarar att nej hon är på fotboll. Då står tjejen bara och tittar på mig en stund, så jag frågar om jag ska hälsa från henne till Anniken. Så svarar hon “okej” sen kollar hon bara på mig igen. Jag kollar ju självklart tillbaka, eller jag snarare väntar på att hon ska säga något eftersom hon står kvar. Men jag får ta till orda och frågar vem jag ska hälsa från, men det sa jag nog för snabbt för hon bara kollar lite nervöst på mig. Så jag frågar istället vad hon heter och då svarar hon “Norun”. “då ska jag säga att du va här” svarar jag och säger sedan “ha det” och hon kollar en stund på mig och säger sedan “ha det” också.

XOXO

Sovmorgon till 8!

Satt nu i kväll och väntade på att Anne Grethe och Anthon skulle komma hem. Under tiden så zappade jag lite mellan kanalerna på tven, så stoppade jag efter ett tag på “hemsökt”. Något program om spöken, men urs så läskigt det va. Det va då en familj som berättade vad dom hade varit med om.  Jag skulle då inte vilja vara i deras skor. Skulle va livrädd om något spöke skulle flytta saker i huset, visa sig som skuggor eller knacka på dörrar och väggar.
   Men samtidigt kunde jag inte byta kanal, ja blev som hypnotiserad av det, hur läskigt det än va så kunde gick det inte sluta kolla.

   Så under tiden så börjar jag självklart höra saker uppifrån, men jag tror min hjärna spelade ett litet spratt med mig när jag hörde saker på övervåningen. Men så skönt när föräldrarna till barna kom hem, en sten lyftes från mina axlar då alltså. Att ha ansvar för dom både dag och natt en hel helg det är slitsamt! Nu kommer jag sova gott.

   Men jäklar va tidigt barn vaknar på helger då! Jag har gått upp vid 8 tiden varje morgon, men då har barnen redan varit uppe ett tag. På lörda morgon blir jag väckt vid först 7, men säger till barnen att sätta på tven och så kryper jag i säng igen till 8. Och idag, söndag, så kommer Caroline in halv 8. Så säger jag till henne att jag bara ska klä på mig så kommer jag upp. Men istället lägger jag mig och går inte upp fören ca 8.  Får aldrig föräldrar sovmorgon? Inte ens på helger? Hur står dom ut?

Jaja så är det, nu ska jag krypa i säng. Ska dock upp tidigt i morn igen, jobbar som vanligt i veckan, får se när jag får sovmorgon. Jag tror nog att jag får jobba i helgen, i hemtjänsten då ofc, så då är det inte skymt av någon sovmorgon och ledighet fören dagen efter midsommar.
   Så är det när man siktar mot toppen av de rikas berg! Hängde ni med?

Natti natti     

Fin bil

Är fast här i huset, eller för stunden är ingen av barna hemma så jag kan slappa lite. Jag har väl skrivit att föräldrarna till barna är bortresta, dom åkte ju på freda morgon och ska komma tebax sönda kväll. Så jag har fullt upp hela helgen.

Mamma har köpt en ny bil, då hon gav bort den lite gamla skrutten till morfar. Så nu kör hen denna:

http://bl146w.blu146.mail.live.com/att/GetAttachment.aspx?tnail=0&messageId=782acb3b-9d25-4bcc-be0f-0af3353ca324&Aux=44%7c0%7c8CBB99385D6E1F0%7c&wa=wsignin1.0


Ja tycker den va jättesöt, och passar precis till mamma. Det är även skönt att veta att Patrik inte övningskör med min bil längre då!! Jössen satt med en gång när han skulle köra, jösses ja måste erkänna att jag trodde vi skulle köra ner i diket. Och jag hade ingen aning om att min bil kunde hoppa så högt ;P . Nej han får öva mer innan jag åker med igen. Fast du va duktig ändå Pakken. *host*  Nej jag retas bara med dig lillebror, du kommer att bli lika duktig som mig någon dag =))

Juste jag får skriva att jag tar med min bil söndag efter midsommar. Har kommit på att det inte finns någon annan tid till det, börjar jobba på hemtjänsten precis efter att jag slutar jobba här. Är lite nervös över att åka helt själv hela vägen till Oslo. Men det som gör mig mest skärrad är att åka genom tullen, ja har aldrig varit med om det. Hur går det till? Släpper dom in hundar i bilen som letar knark ( inte för att jag planerar att ta med något). Vad kostar det, lägger man i mynt i en liten automat? Svenska el Norska kr? Vad händer om jag bara gasar förbi, blir jag jagad av poliser? Vad för papper ska jag ha med?  Ja det mesta får jag säkert svar av mamma och mormor och andra nära och kära. Men ni får gärna kommentera om ni har egna erfarenheter av liknande!

 Jag kommer säkert göra bort mig, bli jagad av poliser eller efterlyst eller så hittar dom knark fast jag inte äger knark, så säger jag att "-det är inte mitt" men så säger ju alla. Jösses.

ha de

trallal la

Kommer inte på något speciellt att skriva, min dag har varit helt okej, åkte till sandvika vid lunchtid och fikade med Tanya, sen gick vi runt lite i affärer. Ja letar så efter gula paljetter. Jag hittar alla färger utan gul, guld finns, men det är gul jag vill ha! Och jag kan inte börja på mitt lilla projekt fören jag har gul! Aarg. Kanske ska börja på något annat så länge. För jag har redan köpt blå och rosa paljetter, så det kunde jag kanske göra något åt. Ska åka in till Sandvika om en liten stund, kanske kunde köpa något billigt linne att sy lite på. Och så ska jag gå till hobbybutiken igen och fråga om dom får inte gula paljetter.

Åå det som är så keligt är att lost är slut nu, det skulle viss börja på våren 2010! Herre gud, det känns ju inte lite länge! Det är verkligen evigheter från nu. Man kan föresten undra vad man gör då, våren 2010. Ja har ingen aning om vart jag befinner mig då, jag kan inte ens gissa. Vad tror ni att ni gör då?

Ups måste rusa till tåget, cu

Jäklar va snygg!

Tog plats bredvid en skitsnygg kille i bussen från Göteborg. Ja kunde öppet studera honom när han somnat, de va ganska roligt. Men fy va snygg han va, de kan inte va nyttigt!  Blev nästan helt ifrån mig när vi råkade nudda varandra, men jag hade inget problem att sitta i en trång Swebuss denna gången =P

Det kändes inte så tungt att åka hem (Norge) i går, jag såg riktigt fram emot att åka hit. Träffa Tanya och bara vara. I Sverige känns det som om man har så mycket att göra, man vill göra. Så man har knappt tid att sitta ner och kolla på tv, och även det känns som slöseri med värdefull tid!

Men jag fick tid att gå ut och gå med mamma i ca 1 timma, det är så skönt att bara gå med henne. Bara vara och prata om allt mellan himmel och jord verkligen. Men något säger mig att jag tycker det är roligare att gå än va mamma tycker. Jag skulle kunna gå i flera timmar till med henne. 
   
Jaja väl på plats i Oslo, missade jag mitt tåg med några minuter, det är så typisk att det går 23 när jag brukar komma dit 25 eller 30. Så jag måste vänta 45 minuter på det  som bara stannar i Sandvika och ta taxi därifrån.

6 juni

Sveriges nationaldag


Heja Björn, hejjjjaa!!

Ååa  Lyngnevi va så kul i går, Björn Rosenström rockade!! Kan knappt vänta ett helt år till nästa gång! Det va perfekt, måste dock plugga några av hans låtar lite bättre. Ser dumt ut när man inte sjunger med.

 Det va en väldigt bra dag, eller jag hade ju suttit i fem timmar i buss för att ta mig hem från Oslo till Skene, men väl hemma va allt perfekt.

Vi kom även hem relativt tidigt från Lyngnevi också, vi tog bussen halv 2 därifrån. Så klockan blev nog halv 3 innan jag kröp ner i min säng och somnade direkt.

Jajaj nu ska jag äta lite och sedan åker vi upp till mormor och morfar, kan inte vänta tills jag får se dom <3

Ni får ha en fin nationaldag, cu

Är flipp- plopp en flopp för att flippen inte floppar?

Nu äntligen har jag slutat för dagen, det blev en så lång eftermiddag. >=( Ååh nu längtar jag såå tills jag kan få sluta här, ja kommer inte att sakna dom. Men det är en månad och två dagar kvar, må tiden gå fort.

Om en liten stund ska jag ta mig en tur till Sandvika , vet inte om jag ska lata mig och ta tåget eller gå helt enkelt. Hum…får se hur jag gör. Men väl där iaf så ska jag köpa;  ett enkelfärgat linne som jag ska sy paljetter på. Och så hade jag tänkt mig en solhatt, en stor stråhatt tycker jag kunde va passande. Jag kommer ju säkerligen spendera mer många dagar på stranden om vädret tillåter, så det kunde va snajsigt med en hatt så man inte ser ut som en tomat när man går därifrån. Solkrem också, det måste jag köpa. Låg hela helgen i solen utan någon beskyttelse alls, ya det låter smart ja vet.




Vet ni hur man ser vad som är fram och bak på en mask?

Svar: man killar den på magen och ser vilken del som skrattar =)

Vattenkrig

Jo idag efter maten så skulle jag passa ungarna till Anthon kom hem. Så vi gjorde inget speciellt, jag och Anniken spelade badminton en stund. Men sen så gick jag in för att plocka bort efter maten. Då hör jag att Andreas leker med vattenslangen utanför och sprutar på huset. Unge!!! tänker jag, han hittar alltid på något. Så jag går ut för att saga till honom men hinner bara till “ Andreas nu håller de…Splach! Han vänder alltså om med vattenslangen i handen och ger mig en rejäl dusch. Jösses! Jag trodde inte att han skulle våga spruta på mig. Men jag kan inte bli arg på honom, speciellt när jag själv börjar skratta åt upptåget. Efter en stund går Caroline ut, men kommer skrikande in jätteblöt hon också.  Pust, som tur är ska han på tennis efter en stund =)  

2/6

Vädret har inte alls varit så bra idag som det va igår. Men det har inte regnat iaf. Men mulet och blåsigt har det varit.

Men urs har ni hört om flygplanet med massa folk i som har försvunnit i Atlanten mellan Afrika och Brasilien. Men det är ju ett stort område alltså mellan! Så dom får nog leta ett tag om dom ska hitta det. Eller så gör kanske passagerarna på flyget en “Lost”.
 Va det några Svenskar med på planet? Det va nog ca 5 norskar tror jag. Hemskt för alla anhöriga som inte vet vad dom ska tro.

Hela dagen i solen

Då är man tillbaka från en heldag på stranden, eller strand och strand jag låg på en hög klippa där jag hade utsikt över fjorden. Det är så vackert. Massa med dyra båtar, några med segel och andra med motor, åkte ständigt nedanför mig.

Eftersom det är Pinse så har det varit en röd dag ida, och det betyder i sig att jag är ledig från familjen. Och jag hade även inte fått något jobb i hemtjänsten. Så jag har haft en så soft dag. Tog en lång sovmorgon till 11.  Min frukost bestod av en apelsin och en liten bit choklad. Sen satt jag vid datorn en stund, tog sen en dusch, packade strandbaden och drog sedan till stranden, på tåget mötte jag Roxanna som också skulle till Sandvika och möta Tanya. Så jag hade följe med dom en stund, men bestämde mig för att dom skulle få gå lite ifred. Roxanna är ju från Ukraina och pratar och förstår inte så bra norska. Så jag tänkte att jag underlättar lite för henne om jag lämnade dom så att Tanya kunde prata ryska med henne. Tanya skulle ändå komma till stranden senare och möta mig.

Men jag låg där iaf från 2 tiden till 7, gick och doppade mig i vattnet några gånger när det kändes som om jag skulle stekas. Annars låg jag och läste, lyssnade på musik eller tog mig en power nap. Jag skulle kunna ligga och sola i evigheter, man tröttnar aldrig. Juste före jag gick för att sola köpte jag en cheeseburgare på donkan och en mjukglass. Och när jag och Tanya solat klart gick vi för att dela på en pizza.

Jag tog tåget hem vid 9 tiden, och satte mig sedan för att slappa lite framför tven.

förut när jag bodde hemma i Sverige så betydde alltid helger god mat liksom. Men nu händer det att jag glömmer att äta, eller bara tar något som stillar hungern, en cheeseburgare är bra på det. Det är nästan obligatoriskt på helgerna nu. Skulle ju hällre vara hemma och grilla med familjen…Ärs nu drömmer jag lite tror jag.

Typiskt jag som tänkte lägga mig tidigt, men nu är klockan redan 22:55. Fastnade vid datorn. Hoppas vädret håller i sig. Hörde att  skulle bli regn i morn i Sverige, hoppas hoppas hoppas att det inte blir det här. Vi kan gott ha fint väder ett tag till.

  
Här är min underbara utsikt, okej det ser bättre ut när man väl är där. Men högt upp är jag, vid sidan av mig så hoppade ungar ner från klippan. Och jag hörde någon nämna att det va ca 10 meter. Och det tvivlar jag inte på.

Natti natti
//Suss

RSS 2.0