Nån som vill flytta hit med mig?

Nu har jag kommit hem från jobbet, sitter och äter mitt 2:a mål mat för dagen. Tog inte med mig lunch eftersom jag trodde att jag skulle sluta kl 12, och då äta när jag kom hem. Men så blev det inte, Mette hade kört fast sig i snön så jag tog några av hennes brukare. Sen fick jag registrera alla jag varit hos på datorn, vilket tog ganska lång tid! Och tiden hann bli 15:00 innan jag kunde dra mig hemåt.
  En bra sak ida var väl att jag inte körde fel en endaste gång, jag kollade lite på kartan, men mest för att friska upp minnet.

I gårkväll var inte Anthon eller Anne Grethe hemma, dom kulle komma tillbaka vid 11 halv 12 tiden inatt sa dom. Så jag fick lägga ungarna. Vid 21 tiden sov Andreas och Caroline så jag gick ner på mitt rum då, för att efter en liten stund gå och lägga mig. Men klockan halv 1 i natt öppnas min dörr och Caroline kommer in till mig “Susanna jag är törstig” säger hon. Men jag tror att hon var lite rädd, alla låg ju och sov och det va mörkt. Så jag går sömndrucken upp med henne till övervåningen och hämtar en vattenflaska och fyller med vatten. Så frågar jag henne om inte hennes föräldrar är hemma. Och hon svara att dom inte är det. Så jag lägger henne i sin säng och går sedan ner till mig och somnar efter en stund.

Charlotte min arbetsgivare frågade mig häromdan om jag var intresserad av sommarjobb. Åå självklart skulle jag vilja ha jobb i sommar. Men jag svarade att jag inte hade någon stans att bo när jag slutat att jobba hos familjen... Men saken är den att jag tror att jag vill bo här ett tag till, ja skulle gått kunna tänka mig att ha en  liten lägenhet med mina råttor här, det är ingen som vill bo här med mig ett tag?  Magnus? Saab? Moa? Det skulle inte bli så dyrt om man delade på hyran!

Men jag har tänkt på det, när jag flyttar hem till Sverige igen till sommaren så blir man “ en i mängden”. Här är man iaf utlänning, och folk är intresserade av vart från Sve man kommer. Det är ingen i Sverige som tycker det är intressant att veta varifrån Sverige man kommer.

Enjoy

jättebra låt alltså! Hörde den på MTV idag och va bara tvungen att hitta det på youtube!



nyttigt

Äntligen har mitt nyttiga Jag kommit tillbaka, någon stans före jul blev jag så grymt onyttig. Jag käkade liksom massor med godis på vardagarna och satt och glodde på datorn hela kvällarna! Jag fick inte tid att läsa (som jag älskar att göra) för att jag satt framför datorn. Har ni hört på maken? det låter verkligen inte som jag, jag har ju alltid älskat att vara nyttig. När jag bodde i Sverige var jag ju nästan nyttigheten själv. Men fram till nu har jag bara latat mig. Innan jag började jobba i hemtjänsten här på helgerna så sov jag hur länge som helst på morrana. Eller det va väl inte så länge om man tänker efter, men för att vara jag så va det länge.


Men iaf nu när jag kom tillbaka efter en helg i Sverige så har jag kommit på helt andra tankar. Nu känner ja att jag vill bli nyttig igen. Så i går satt jag inte på datorn på hela dagen, istället tog jag en promenad till Sandvika och tillbaka på en timme. Och så läste jag resten av tiden innan jag skulle lägga mig, eller nej ju ljuger jag. Jag gick och kollade på desperate housewives som började kl 21:35. Äntligen har jag hittat vilken kanal och tid den går på, har undrat det ett tag.

  
Men nu ska jag nog sätta mig och läsa lite, vill inte slösa mer tid framför datorn. Tiden går nämligen väldigt fort när man väl sätter sig där.


Btw så ska jag jobba i helgen(!!) Charlotte ringde i dag. Ja ska även gå till henne i morgon för att skriva kontrakt för att jag ska börja få mina pengar! (fett med lön i mars!)


Just a normal day for a Player

Sussie (råttan) och  jag sitter vid bordet (daysi sover), hon springer runt och jag bloggar.
 
I kväll (lördag) var det fest hos Sabina, ja kom dit vid 21:30. Och då hade Saab redan ringt 1000 ggr och berättat hur seg jag var >= /   Men orka lyssna på henne, jag tyckte det va lagom tid att komma helt enkelt. efter att jag varit hos Saab i ca 30 minuter ringer en av killarna efter en taxi som tar oss till någon killes lägenhet i Kinna där en annan kille bor. Vi spelar lite guitar hero (jag rock), sen snor jag och Saab någons cigg. Efter en stund får alla för dig att dra till Lounge, men jag är väl inte så jättesugen det. Och i rättan tid ringer Moa och frågar va jag gör , så frågar hon om Jag vill hänga med dom och åka en runda.
  En kille som jag fyllesnackat lite med från Moas mobil var också med i bilen, som sagt (eller inte sagt) jag hängde nämligen med í bilen med Moa. Det blev ingen tid att säga något till Saab, men hon känner mig och ja tror nog att Skoosi berättade vart jag var. Annars kanske dom letar som galna i Kinna after mig nu! =o
  Men iaf jag åkte med i bilen med Moa, Erik (hennes kille) En kille och Fredrik. Ja och Fredrik hade grymt roligt, vi snackade om allt möjligt, bla att vi ska gifta oss i vegas. Och inget mig emot måste jag säga, han var något så grymt snygg! Men vart har jag sett honom förut? Men jag tyckte dock att han sa att han var från Borås. När vi hade lämnat av Fredrik och den andra killen i Kinna sa jag spontant till Moa och Erik att Fredrik va snygg. Men deras reaktorn va inte som förväntat, ja kommer dock inte på vad dom sava inget bra tror jag. Men jag antar att han var en player, lite synd. Men det va kul så länge det varade! Jag ´ska ju tillbaka till Norge i morn jag också…just nu känns det som om jag skulle vilja vara kvar här…

Erik och Moa körde hem mig, men nu känner jag mig lite snurrig i bollen så jag fyllebloggar istället för att sova. Klockan har redan hunnit bli 02:00, och ja undrar va Saab och dom andra gör nu.  
  Det är skönt att va hemma, annars skulle jag fått gå hela vägen från kinna till Assberg
   Men men nu har jag blivit trött, och mindre snurrig i bollen. Så nu ska jag gå och lägga mig.

natti natti
Z z Z z Z ZZ z z z Z Z Z


Skrivet på bussen till gbg

Typiskt nu fick jag skriva om hela texten jag skrev, jag satt nämligen i 20 minuter från nu och skrev ett blogginlägg så när jag skulle stänga ner fönstret tryckte jag på “Nej” istället för “Ja” när det frågades om jag ville spara. Ja börjar nog bli trött.

Det jag skrev i det förra inlägget var ungefär såhär:


Det finns nog inget som är så irriterande som att försöka vila på en buss, när massa människor har konstiga ljud för sig. Mannen framför mig sitter och snorar, eller vid varje inandning låter det som om han snarkar fast att han inte sover. Ett par i 18 årsåldern bakom mig sitter och har så “mysiga” samtal med varandra. “ÅÅ detta är våran första bussresa ihop” och “om vi någonsin blir svartsjuka på varandra så måste vi prata med varandra, så at vi kan lösa det” och “ du är sötast- nej du är sötast- nej du är!”

Jajaj nu ska jag sluta klaga, ses i sverige


Släppa fram den nya generationen =(

  På sista tiden har jag vaknat precis klockan 06:00 på morgonen. Det är som om jag vaknar, slår upp ögonen, kollar på klockan och ser att det är 6, tänker " ÅÅ så skönt då kan jag sova en timme till" och sen somnar ja om igen. Varje morgon är det likadant, man skulle kunna tro att det bara existerar en dag och den upprepas dag ut och dag in i evigheter. That's deep.

Men nu räknar jag dagarna och timmarna tills jag ska åka hem <3 En sak som är lite dum bara är min resväska, den är så stor! Och nu när jag bara ska vara hemma över helgen så behöver jag verkligen inte den storleken. Det blir ju så tungt att bära på också. Hoppas Sabina kör en stor bil, hon ska nämligen hämta mig i Gbg. Dessutom är det ful färg på väskan, många vet att gul är min favoritfärg och just gul är min resväska. Men denna färg är så matt och ljus att den inte är fin. Jag kom på det efter att jag köpt den.

  Har varit hemma med alla ungarna idag, hela dagen! Tänk när man får egna barn och det alltid kommer att vara så, pust jag skulle inte stå ut. Men jag har haft lite kul ida iaf, Anniken lärde mig ett nytt kortspel. Kommer inte på just nu vad det hette men det va stressigt! Så vi spelade den några omgångar, sen va ja ju tvungen att få Caroline att göra något. Det är då verkligen inte lätt att underhålla tre ungar, eller iaf få dom att göra något. I vanliga fall skulle jag bara satt dom framför tv hela dagen, men dom får inte lov att se på tv på dagen för deras mamma.


Jaja nog om det, jag kom och tänka på en sak härom dan. Jag kollade i en av Annikens Juliatidningar, ni vet den ungdoms tidningen "Julia". Och så kom jag till en sida där dom räknade upp dom typ 10 snyggaste kändisarna. Och jag kände mig verkligen gammal när jag kollade på killarna och kände nästan inte igen någon av dom. Det va några från "high school musical" och andra program tror jag. Men vart har "våran tids" snygga killar tagit vägen. Sådana som: Johnny Depp, Justin Timberlake, Brad Pitt (eller han vet vi ju att han inte är snygg längre), Orlando Bloom, Matthew McConaughey (va tvungen att googla hans namn, hur kan man någonsin lära sig hur det stavas?). Men i alla fall ni fattar vad jag menar, alla utom Brad är ju fortfarande snygga! Men men vi får väl släppa fram den yngre generationen...(det lät lite deprimerande!)

Ha det bra!


Hjelpepleier

Kom hem från en relativt bra dag på jobbet, körde ganska mkt fel bara. Men det är inte lätt att hitta bland alla husnummer, några går ju upp till något på 100. Så lycka till att hitta nr 99 när man är vid hus 2! Det kändes som om jag satt mer i bilen än va ute hos brukarna!

   Idag körde jag en liten grå bil, ja måste säga att den lilla blå som jag körde i går va skönare att åka i. Men både i går och idag lyssnade jag på "roliga favoriter". Det är ett ord som alltid blir lite weird att använda, just roliga på norska är lugna. Innan jag viste det tex så frågade jag Anniken efter ett av deras släktkalas (väldigt livligt kalas) om hon hade haft det roligt? Ni fattar att det blev lite fel.


I gårkväll kollade jag lite på slutet av melodifestivalen, jag brukar tycka det är lite kul aftse på. Men nu var det inte någon höjdare, och vilken tråkig programledare. Nje det va bara segt att ta sig igenom det. Inget slår förra årets när Björn va med, det kommer aldrig vara bra nog efter det! Ja lyssnade bara igenom bidragen och gick sedan och la mig, hade sån huvudvärk dessutom.

   Men saken va den att när jag kröp ner i sängen så hade inte någon värme i kroppen, det va som att ha feber fast tvärtom. Så jag la mig med nattlinne, pyjamasbyxor, mjuksockor, täcke (självklart) och min tjocktröja som filt över mig. Men jag kände mig ändå inte riktigt varm och go, men jag somnade ändå efter en sekund ungefär! Ja vaknade av klockan vid 06:20, men det va såå segt att stiga upp, jag drog mig i det längsta. Det känns så väl att det är söndag.

  
     Resten av kvällen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Men en sak fattar jag inte, och det är det att det inte finns en liten mataffär som är öppen på en söndag! Det är ju hopplöst!


Money Money Money

Nu är bussbiljetten hem och tillbaka bokad, på torsdag åker jag klockan 18:10 från Oslo S och räknas att vara i Gbg vid 22 tiden. Men frågan är ju hur jag ska ta mig hem därifrån, jag kollade busstabellen och en buss ska gå klockan 22:00, men den vet ja inte om jag hinner med. Och senare går en buss vid 23:15 tror ja, och orka vänta så länge mitt i natten! Kanske ska se om Sabina har lust att åka en liten vända!    (har du saab?)
   Men men nu är det helg, och jag ska upp tidigt och jobba i morn och gå den 30 minuter långa vägen till hemtjänsten , pust jag skulle vilja ha sovmorgon! Så är det, ska börja jobba helt självständigt nu. Jag har ju alltid åkt tillsammans med Mette. Så jag har fått en karta som jag skulle kolla igenom (men det har jag inte gjort). Vi ska ju gå igenom den imorn på jobbet, och leta upp alla platser jag ska åka till. Jag hoppas så att jag får vara i Nesbru sone, det är nämligen där jag blev upplärd, och kört flera varv igenom! Önska mig lycka till! För nu ska jag gå och lägga mig, natti natti


blommor och bin

Nu är det bara sju dagar kvar tills jag kommer hem, yeey! Vid den här tiden om en vecka är jag nog på väg hem. Det ska bli härlig att träffa alla, saknar er så!! Allihop!

   Men herregud va denna veckan har gått fort, det känns som om det bara skulle hunnit bli tisdag. Men imorn är det redan fredag. Jag vet dessutom inte vad jag ska göra i helgen, jobbar ju bara fram till 12 båda dagarna. Tanya (en ny praktikant) skulle nog åka till Sverige. Och Josefin har inte loggat in på datorn ännu, så henne har jag inte frågat vad hon ska göra. Det är även några som åker hemåt nu i lovtider. Juste det påminde mig just om att jag nog snart får boka bussbiljett, så att inte alla tar slut!


Btw så har jag haft en lugn och skön dag, med supervackert väder. Strålande sol och lera minusgrader, det har bara glittrat utanför. + hur mycket snö som hälst!

Nu hoppar jag lite mellan ämnena, men det är så att jag har en Orkidé i mitt fönster. Och den håller på att dö, ja vet inte vad jag gör för fel med den. Ja vet ju hur mkt en sådan ska vattnas, och den står inte över ett element så den blir inte för torr. Bladen på den känns så matta och mjuka. Det är ju synd att den ska dö, den blommade före jul och den har varit fräsch fram tills nu! Humm…

   Men jag har ju hört att vissa blommor inte trivs att stå bredvid andra. Eller det är vissa som dom inte gillar att stå för nära. Kanske ska pröva att flytta den ifrån min En, men så stort fönster har jag ju inte. Dom kommer ju fortfarande va grannar! Jajaj det är hopplöst! Blommor!


klaer

Jaha sitter och surfar lite på Internet, är bla inne på gratisklaer.no och gratismakeup.se det är så att när man är medlem på dom sidorna så får man samla poäng och till slut har man så mycket poäng att man kan byta dom mot ett presentkort! Och allt är helt gratis man behöver inte ens betala frakt för kortet. Men det ska dock till ganska mkt poäng, jag har bara 59 och man ska upp till 400!

Men iaf man får poäng om man värver folk, så jag tycker att ni ska klicka er in dom länkarna nedan och följa instruktionerna! Jag vill ha ett presentkort! Please!


Gratis klaer:

http://www.gratisklaer.no/Register.asp?r=92336


Gratis makeup:

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=163931


bebisflugan

Caroline sprang till mig i köket idag och ropade: Susanna! Susanna! Kom och kolla vad jag har hittat, fort! Så jag rusar med henne in till tv-rummet och vid fönstret stannar hon och pekar på något. Då ser jag en liten liten bananfluga, ni vet en sådan pytteliten! Så först säger hon urs va äckligt. Men jag säger att nej så säger man inte om ett litet djur! Så frågar hon om hon får röra vid den. Men jag svara att hon kan råka mosa den för den är så liten. Eftersom hon är så frågvis så frågar hon mig om det är en bebisfluga.  Heheh och jag kan ju inget annat än att säga att ja det är det, en flugbebis är vad det är. Och då säger hon att den är såå söt. Mm visst är den svarar jag och går sedan och fortsätter att laga mat.


10 dagar

Kände mig som en sten när klockan ringde i morse. Det va inte det att jag va så trött, men jag kände mig bara så sliten! Och inte nog med det så va barna bråkiga också, dom retade varandra hela tiden.


Caroline(4 år) är en liten lustig filur, hon kan säga så roliga saker ibland. Det är konstigt hur små barn reagerar och tar in vad andra säger. Idag frågade hon mig vad jag trodde hände efter döden. Hon själv trodde att man föddes på nytt, men hon kunde inte bli klok på vart man skulle komma då. Hon sa först att man kanske kom till den familjen man var i nu, men sen kom hon på att det inte riktigt kunde fungera så.

   Hon trodde även att man kanske blir en ängel, en fe eller en prinsessa . Och så lurte hon på hur det såg ut i himmelen. Det är ganska intressant och höra på henne.


Här om dan när jag gick med henne till barnehagen så går vi förbi en kille i min ålder. Så när vi hade passerat honom och gått en bit så säger hon till mig: Susanna såg du hur han tuffade sig och gjorde sig till när vi gick förbi.


Btw jag blir så irriterad på en av barnhagefröknarna, ja har så go lust att säga till henne att sköta sig själv. Det är liksom alltid något som fattas till Caroline, inga jätteviktiga saker. Det är ju saker hon kan klara sig utan, och alla kan väl glömma något då och då!



Charlotte från hemtjänsten ringde förut och undrade om jag kunde jobba en halv dag på lördag och söndag, då börjar jag 07:45 till 12:00. Vilket låter riktigt gött. Ja har nu inte varit ledig en dag sedan den 26:e januari, pust men vad gör man inte för lite(!) extra pengar. Kommer att få fett med stålar i mars! Ska även åka med familjen och städa i ett hus en helg, lite extra pengar blir det där med!

Nu hoppar jag lite mellan ämnena men det går nog att hänga med iaf.

   Ja jag läste rubrikerna på aftonbladet här om dan, så står det: 1 av 3 vill få Kreft!

Det första jag tänkte då va liksom bullshit det är väl ingen som vill ha cancer! (mig i ett nötskal     Sen slog det mig att ojdå det är klart att det inte är menat så. Sen började jag tänka igen(!!) att är det verkligen så många som kommer få cancer, tänk er 1 av 3! Det är inte så lite! Förfärligt...


Hem till Sverige om 10 dagar.
natti


Nu är snart helgen över.

Då har man jobbat färdigt för dagen och nu känner jag mig lite sliten! Men det går fint iaf, var inte hos så många brukare idag. Vi körde nämligen fast bilen i en snödriva. Så vi fick vänta i en trekvart. Som tur va så va vid precis utanför en av brukarna så vi gick in till dom och fick oss kaffe och kaka! Mette kände sig väldigt stressad men jag tyckte det bara va gött att sitta och ta det lugnt.


Det va även en ny kille på hemtjänsten, eller han jobbade nog som vikarie tror jag. Men saken va den att han så snygg, och var han från Tyskland och hade världens sexigaste accent. Men självklart visade det sig att han hade flickvän som var på tjocken! Just my luck!  Dessutom hade han ett tjejnamn också, kan dock inte komma på vad det va bara.


Nu ser jag fram emot att ta min lap top och sätta mig i sängen och titta på någon film. Kanske bli Brokeback mountain, Arn, True women eller Dude, where is my car. Får se vilken jag har lust att se på. Har även några till att se på.

Sabina påminde mig just om att det är "alla hjärtans dag" om 6 dagar. Det är den värsta dagen som finns. Jag har alltid varit utan kille just på den dagen, det känns ganska misslyckande! Men det är väl inte hela värden, men ändå! =/


Min kusin sa något tänkvärt idag, eller så är det jag som överdriver men jag tycker va tänkvärd. Han sa iaf att hans nya motto var: Slår du mig, slår jag tillbaka. Och det behöver ju inte bara tolkas rakt av, så tänk på den en stund ni!
(men Saab när du läser det ska du tolka det bokstavligt! ; -P )
 
Lalala kommer hem om 11 dagar, nedräkningen har redan börjat!


ha det bra så länge!


lördag 7/2

Ojdå jobbade visst lite mer än vad jag hade tänkt mig. Började ju klockan 07:45 i morse och skulle egentligen gå till 15:15. Men det va så att Mette skulle jobba kväll också så hon undrade om jag också ville göra det. Så jag tänkte "javisst allt för pengarna"! Så då har jag och Mette jobbat hela dagen, 07:45 - 22:15, slå det om ni kan! Men nu kan jag säga att jag är riktigt trött. Ska dessutom upp tidigt och jobba i morn också.


Sista brukaren vi skulle till va lite intressant. Det va egentligen väldigt synd om personen eftersom den hade en väldigt allvarlig sjukdom. Men innan vi gick in till den fick vi ta på oss: munskydd, plastsocker, plastrock som täckte hela kroppen även armarna, och plasthandskar. Allt för att vi inte skulle bli smittade eller föra smittan vidare. Ja kunde knappt hålla mig för skratt när jag mötte min spegelbild emellanåt, ja vet inte vad vi såg ut som! Som om vi gjorde experiment på utomjordingar eller något!


All snö på vägarna gjorde att vi hade det lite klurigt att ta oss fram, och överallt stod det bilar som hade fastnat i snödrivor. Mette skulle springa upp till en brukare och jag stod och vaktade bilen som stod i vägen. Då är det en kille i en väldigt big bil som sitter fast, han kör fram och tillbaka men kommer bara några cm. Så jag stiger ut och frågar om jag ska hjälpa till, men han svara nej tack och sen säger han antigen: "Du är för ung" eller så säger han "Den är för tung". Lät lite roligt, men jag tror starkt att han sa att bilen är för tung. Hehe


Men nu ska jag gå och lägga mig, och kan ju bara hoppas på att jag känner mig utvilad i morn när klockan ringer, tvivlar väl dock starkt på det.

go natt


fika

Då har hela måndagen hunnit och gå också, dagen har gått väldigt fort. Tjuvåkte med tåget in till Sandvika för att se om några praktikanter va där. Ingen av dom vanliga var där, men en ny tjej va det. Hon va nog från Ungern eller något men pratade svenska. Så vi gick och fikade. Just då ringer Moa, och jag blev såå glad av att höra hennes röst! Men jag kunde ju inte vara ohyfsad och fortsätta prata med henne och strunta i mitt sällskap. Så vi fick lägga på, och i all hast sa hon att hon skulle ringa senare istället. Så nu hela dagen har jag inte släppt min mobil en sekund, ja har burit den med mig non stop. Men hon har inte ringt... =( Ja försökte ringa henne vid 13 tiden men det fungerade inte!


Ja skulle hämta "Chikolina" tidigare på barnehagen ida, så vid 14.15 gick jag nog dit. Hon vad dock fullt upptagen med att bygga en båt av mjölkpaket och toarullar. Det va flera ungar och Jonas som satt och byggde. Så jag slog mig ner och tittade på en stund och pratade lite med barnen. Jonas (barnhagefröken) sa att jag va fin i håret,  och då säger en av ungarna: Jag tycker också du är fin.               Å så gulligt!


Igår pratade jag med mamma i en hel timme (på skype då) vi hade mkt att prata om. Vi kom även fram till att vi två ska åka till Ullared den 20:e feb. Ser verkligen fram emot lite mamma-dotter tid!


Men men nu ska jag gå och titta lite på tv, ska se om jag hittar kanalen som "Desperate fruer " går på, ja ni fattar vilket program jag menar. Dom har så grymt löjliga namn på sina tv-program!


Pink - Please dont leve me



En riktigt bra låt!

Tomatoface!

Då är man fräsch i håret igen! Kom äntligen till A costa saks och fick klippt och färgat håret (gratis!)

Som vanligt är jag ute i sista minuten när jag skulle gå vid 18 tiden för att hinna till A costa till 18.30. Så jag tänker att jag tar tåget istället men självklart kommer jag för sent till det också, så det hinner åka. Då är det så att jag bara har 15 minuter på mig, när jag egentligen skulle behöva en halvtimme. Så vartannat halvspringer och springer jag, å det känns som om jag aldrig ska komma fram.
  Väl där så är jag som tur är bara några minuter försenad, och jag känner mig som en skolelev som är försenad till sin lektion. Det blev liksom förlåt att jag kommer så sent, jag missade mitt tåg.

  Och efter min lilla springrunda så är jag ju lagom(!!) röd i ansiktet. Kände det liksom att gaachhh skulle vilja ha en stor fläkt framför mig nu en stund!    Men det gick helt okej trotts mitt tomatoface ;-P


Hon blandar lite färger och börjar sedan mixtra med håret. Och det är verkligen härligt att bara sitta och slappa medans någon fixar. Man vill att det aldrig ska ta slut.

  Slutresultatet blev riktigt bra, ja är verkligen störtnöjd. Hon klippte det kortare, men olika lång fram- och baktill. Färgade det understa håret i mockanyans och över det blev det en rödaktig färg.


Btw. Jag måste nog be om ursäkt till Saab. Ja hackade ganska rejält på henne i går, men jag vill liksom att hon ska öppna ögonen (inte bokstavligt) Jag vill henne bara väl!

   Men sorry min lilla “ven” <3


RSS 2.0