Allt är jättebra just nu!

Ja ja har haft en riktigt bra helg, filmkväll i fredas. Inflyttningsfest hos Jocke i lördas, och lugn dag i söndas. Så ja är nöjd.  Eller ja sov inte så gott i natten till söndag, någon låg och snarkade!! Och det brukar vara mej som väcker folk när ja snarkar, men inte denna natt! ;D


Idag har också varit en bra dag! Fick ett mejl från marksassistans, att ja ska på en slags jobbintervju. Det är så att dom hade många jobb att tillsätta, och det va självklart många sökande. Men så nu har dom bra valt ut några som ska få komma på en informationsdag och avsluta den med en intervju. Och ja är en av dom utvalda, jippiee! Så spännande!


Ja har också läst lite på Internet om djur som råkar illa och folk som lämnar bort sina smådjur. Så då bestämde ja mig för att bli “jourhem för djur”. Det är om någon inte kan ha kvar sitt djur och lämnar in den till någon organisation eller bla bla. Så kan dom ringa till mig och se om ja kan ta hand om djuret så länge tills dom hittar någon som vill ha den. Spännande det med!
Ja har bara skrivit upp mig för smådjur, som råtter, marsvin osv. Djur som man har i en bur. Får ju tänka på att ja har Ozzy med då. Men det ska nog gå bra!

Så det är en bra dag. Nu ska ja till mormor och morfar, sover där inatt. Får ju även se lilla Julis kattunge. Får ta kort på den och lägga upp här.

Don't worry be happy

Ha det så bra!

Kommentarer
Postat av: Moa

Fan vad roligt Sussi=D håller tummarna för dig!

2009-11-01 @ 10:55:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0